Στηρίζοντας διαχρονικά τις δράσεις και πρωτοβουλίες του ΣΕΒ, η DIS χορήγησε την Ετήσια Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με κεντρικό μήνυμα το «Μαζί, ανοίγουμε δρόμους» #ElladaAvrio, και η DIS, ως Μέλος και χορηγός του ΣΕΒ, έδωσε δυναμικά το παρόν, συμβάλλοντας για ακόμα μία χρονιά στην ενίσχυση του θεσμού και έχοντας ως γνώμονα ότι η επένδυση στον ψηφιακό μετασχηματισμό συνιστά τον μονόδρομο που θα οδηγήσει το ελληνικό επιχειρείν στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη.

Στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός των δράσεων και του πολύπλευρου έργου του ΣΕΒ, οι βασικές κατευθύνσεις, καθώς και το επερχόμενο πρόγραμμα δράσης του Συνδέσμου. Παράλληλα, στα Μέλη απευθύνθηκε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην Ανοικτή Εκδήλωση έλαβε χώρα συζήτηση μεταξύ του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του Προέδρου του ΔΣ του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου και του δημοσιογράφου κ. Παύλου Τσίμα υπό την παρουσία της πρόεδρου της Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.