Κάθε σύγχρονη επιχείρηση αναζητά τρόπους να βελτιώσει την ευελιξία της, τον χρόνο παρουσίασης νέων υπηρεσιών και προϊόντων, και φυσικά την παραγωγικότητά της ώστε να ξεχωρίσει μέσα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό τοπίο.

Το «μυστικό» για να επιτευχθεί αυτό είναι ο εξορθολογισμός των εσωτερικών διαδικασιών και η σωστή επικοινωνία μεταξύ διαφόρων τμημάτων της επιχείρησης. Με λίγα λόγια αυτό που απαιτείται είναι μία σύγχρονη, απλή στη χρήση, αλλά ιδιαίτερα εξελιγμένη σε λειτουργίες, λύση ERP.

Αυτό ακριβώς είναι το Innovative.ERP!

Το Innovative.ERP της DIS συγκεντρώνει όλα τα χρόνια εμπειρίας της DIS με πελάτες από τους πιο σημαντικούς κλάδους του εμπορίου και της βιομηχανίας και τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Αποτελεί μια προηγμένη και σύγχρονη λύση επιχειρηματικού λογισμικού που απευθύνεται σε κάθε είδους μεσαία ή μεγάλη επιχείρηση ανεξαρτήτως κλάδου. Χαρακτηρίζεται από εκτεταμένη λειτουργικότητα, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης επιχείρησης που επιθυμεί μια συνολική λύση επιχειρηματικής στρατηγικής που θα τη βοηθήσει να ξεχωρίσει, να γίνει ανταγωνιστική και να αυξήσει την κερδοφορία της, λαμβάνοντας τις σωστές στρατηγικές αποφάσεις.

Το Innovative.ERP έχει δημιουργηθεί από Έλληνες μηχανικούς αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία ανάπτυξης. Είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα και στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει όλα τα στάνταρ της βιομηχανίας του επιχειρηματικού λογισμικού.

Βασικά χαρακτηριστικά

Το Innovative.ERP πρακτικά καλύπτει τις τέσσερις μεγάλες λειτουργικές περιοχές μέσα σε έναν οργανισμό:

 • Οικονομική διαχείριση: Γενική λογιστική, αναλυτική λογιστική, πάγια, αξιόγραφα, cash flow, δημιουργία αναφορών κ.ά.
 • Εμπορική διαχείριση και διανομή: Αποθήκη, πωλήσεις, αγορές, πιστωτικά τζίρου, συμβάσεις.
 • Παραγωγή: Διαχείριση δεδομένων, έλεγχος, κοστολόγηση, προγραμματισμός απαιτούμενων υλικών (MRP).
 • Λιανική (POS – Touch Screen).

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
Annata 365 for Dynamics
b-anywhere mobile business
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Το κορυφαίο production module της αγοράς

Το Innovative.ERP διαθέτει προηγμένα εργαλεία παραγωγής, σχεδιασμένα ειδικά για τις ανάγκες των βιομηχανιών κατασκευής. Το συγκεκριμένο module διευκολύνει τον προγραμματισμό παραγωγής, την παραλαβή παραγγελιών και παράδοση προϊόντων στους πελάτες, εξορθολογίζοντας συνολικά της διαδικασίες της εταιρείας.
Συνοπτικά το production module του Innovative.ERP βοηθά την επιχείρηση να:

 • Βελτιώσει τις διαδικασίες προγραμματισμού
 • Συγχρονίσει τον εφοδιασμό με τη ζήτηση
 • Βελτιώσει τη συνεργασία τμημάτων σχεδιασμού και κατασκευής
 • Διαχειρίζεται το inventory
 • Διαχειρίζεται την ανιχνευσιμότητα των προϊόντων και των επί μέρους τμημάτων
 • Μειώσει το χρόνο κυκλοφορίας των προϊόντων στην αγορά

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Το Innovative.ERP είναι σχεδιασμένο ώστε να δέχεται modules ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εταιρείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το CRM module που έχει δημιουργηθεί για έναν συγκεκριμένο πελάτη, ενώ εάν κάποια εταιρεία δεν επιθυμεί να αξιοποιήσει μια πλήρη κάθετη λύση – για παράδειγμα ένα ολοκληρωμένο πακέτο WMS – η DIS μπορεί να ενσωματώσει εύκολα το ανάλογο module, ενώ επικοινωνεί με την πλειοψηφία των εμπορικών λογισμικών της αγοράς.

Συνοπτικά, τα βασικά πλεονεκτήματα του Innovative.ERP είναι τα εξής:

 • Είναι ευέλικτο και προσαρμόσιμο στην ελληνική πραγματικότητα
 • Υλοποιείται ταχύτατα on-premise (λειτουργία client/server) χωρίς μεγάλη παραμετροποίηση
 • Είναι οικονομικό με ιδιαίτερη ευελιξία στο κομμάτι της αδειοδότησης
 • Πρόκειται για μια συνολική λύση που απαιτεί λιγότερη παραμετροποίηση
 • Διαθέτει δυνατότητα ηλεκτρονικής τιμολόγησης με ξεχωριστή άδεια

Κεφαλαιοποιώντας την τεχνογνωσία και τα best business practices από το εκτεταμένο πελατολόγιο και την πολυετή εμπειρία της DIS, το Innovative.ERP διαθέτει όλες αυτές τις διαδικασίες και τη λειτουργικότητα (οι οποίες συνοδεύονται παράλληλα από εξαιρετική ευκολία χρήσης) που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς, αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να περάσετε την επιχείρησή σας σε ένα νέο επίπεδο.