Η αγορά του αυτοκινήτου και γενικότερα αυτή της μηχανοκίνησης, χαρακτηρίζεται από μοναδικές ιδιαιτερότητες, και ως εκ τούτου, απαιτεί έναν ιδιαίτερο ΙΤ συνεργάτη για να μπορέσει να αναπτυχθεί.

Αυτή ακριβώς την ιδιαιτερότητα βρίσκουν στην DIS, μερικοί από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον χώρο του αυτοκινήτου και του machinery στην ελληνική αγορά, εδώ και πολλά χρόνια.

Μία από τις σημαντικότερες ιδιαιτερότητες της εν λόγω αγοράς, και αυτή που απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, είναι η ανάγκη διαχείρισης κάθε εμπορευόμενου προϊόντος, όχι απλά σε επίπεδο πώλησης, αλλά σε κάθε φάση της «ζωής» του, από την παραγωγή μέχρι και μετά την πώληση.

Η διαχείριση του product lifecycle απαιτεί βαθιά γνώση της αγοράς, αλλά και εξειδικευμένες λύσεις, και αυτό ακριβώς επιτυγχάνει η DIS με τη βοήθεια του Annata 365 for Dynamics. Αξίζει να σημειωθεί, πως η DIS έχει προχωρήσει και στην ελληνικοποίηση της λύσης, στοιχείο ενδεικτικό της τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης της εταιρείας.

Όλα τα παραπάνω βρίσκουν εφαρμογή σε μία σειρά από επιχειρήσεις, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ίσως, την αγορά των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών, αλλά και σε αγορές όπως αυτές του after sales service, την ενοικίαση ή/και το leasing αυτοκινήτων, των  πιο «βαρέων» μηχανημάτων κ.α.

Στις εν λόγω αγορές, η DIS έχει να επιδείξει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πελατολόγιο, όπως για παράδειγμα η εταιρεία Σαρακάκης, τα κλιματιστικά Carrier, η Μοτοδυναμική κ.α. Αξίζει, δε, να σημειώσουμε ότι το πελατολόγιο της DIS, απολαμβάνοντας τα οφέλη των λύσεων της εταιρείας, και βλέποντας το εξαιρετικά σημαντικό Return On Investment, αποφασίζει και επενδύει περαιτέρω, είτε σε επιπλέον λειτουργίες, είτε σε πιο ευέλικτες μορφές διαχείρισης κ.α. Η DIS είναι πάντοτε αρωγός των πελατών της σε τέτοιου είδους αναβαθμίσεις και επεκτάσεις, πραγματοποιώντας ανάλυση των αναγκών και προτείνοντας τις βέλτιστες κάθε φορά λύσεις.

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central