Η αγορά του αυτοκινήτου και γενικότερα αυτή της μηχανοκίνησης, χαρακτηρίζεται από μοναδικές ιδιαιτερότητες. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο χρειάζονται έναν ιδιαίτερο ΙΤ συνεργάτη για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Αυτή ακριβώς την ιδιαιτερότητα βρίσκουν στην DIS μερικοί από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στον χώρο του αυτοκινήτου και του machinery στην ελληνική αγορά, εδώ και πολλά χρόνια.

Μία από τις σημαντικότερες ιδιαιτερότητες της εν λόγω αγοράς, και αυτή που απαιτεί υψηλή τεχνογνωσία ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, είναι η ανάγκη διαχείρισης κάθε εμπορευόμενου προϊόντος, όχι απλά σε επίπεδο πώλησης, αλλά σε κάθε φάση της «ζωής» του, από την παραγωγή μέχρι και μετά την πώληση. Η διαχείριση του product lifecycle απαιτεί βαθιά γνώση της αγοράς, αλλά και εξειδικευμένες λύσεις για αγορές όπως αυτή των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών, του after sales service, της ενοικίασης αυτοκινήτων και των  πιο βαρέων μηχανημάτων. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε με μία ολοκληρωμένη λύση, πλήρως ενσωματωμένη στο Dynamics 365.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ

ERP / Finance

Ενοποιήστε και αυτοματοποιήστε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησής σας με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance. Αποκτήστε πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και κάντε ακριβείς προβλέψεις.

Περισσότερα

Supply Chain Management

Μετασχηματίστε την παραγωγή και την εφοδιαστική σας αλυσίδα με το Dynamics 365 Supply Chain Management. Λειτουργήστε αποτελεσματικότερα και μεγιστοποιήστε την ποιότητα των προϊόντων σας με εργαλεία AI και IoT.

Περισσότερα

Enterprise Asset Management

Αυξήστε το χρόνο ζωής των παγίων σας. Σχεδιάστε και προβλέψτε αποτελεσματικά όλους τους τύπους συντήρησής του, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη και το χρόνο που βρίσκεται εκτός λειτουργίας η γραμμή παραγωγής σας.

Περισσότερα

Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales. Κατανοήστε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών σας με ισχυρά AI εργαλεία.

Περισσότερα

Field Service

Με το Dynamics 365 Field Service προγραμματίζετε προληπτικούς ελέγχους ή αιτήματα συντήρησης ενώ βελτιστοποιείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των εργαζόμενων στο πεδίο.

Περισσότερα
επικοινωνηστε μαζι μας για ενα demo

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Στο portfolio μας συμπεριλαμβάνονται εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πελατολόγιο σε αυτές τις αγορές. Οι πελάτες μας, απολαμβάνοντας τα οφέλη των λύσεων της εταιρείας, και βλέποντας το εξαιρετικά σημαντικό Return On Investment, αποφασίζουν και επενδύουν περαιτέρω, είτε σε επιπλέον λειτουργίες, είτε σε πιο ευέλικτες μορφές διαχείρισης, κ.α. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των πελατών μας σε τέτοιου είδους αναβαθμίσεις και επεκτάσεις, πραγματοποιώντας ανάλυση των αναγκών και προτείνοντας τις βέλτιστες κάθε φορά λύσεις.

Σχετικά νέα