Από τη βιομηχανία φαρμάκων ή ρούχων, μέχρι αυτή των τροφίμων και των ποτών, η DIS έχει αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό πελατολόγιο και, φυσικά, σημαντική εξειδίκευση, ώστε να καλύψει έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς κάθε αγοράς, αυτόν της πρωτογενούς παραγωγής.

Με εργαλείο τη σουίτα του Microsoft Dynamics 365 και την cloud λειτουργικότητά του, σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεται η αγορά: μία πλήρως ενοποιημένη λύση, η οποία βελτιστοποιεί την απόδοση της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας, με διαδικασίες που παραμένουν προσηλωμένες στον πελάτη κάθε επιχείρησης, αλλά και στις μόνιμες ανάγκες για άμεση προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ

Supply Chain Management

Μετασχηματίστε την παραγωγή και την εφοδιαστική σας αλυσίδα με το Dynamics 365 Supply Chain Management. Λειτουργήστε αποτελεσματικότερα και μεγιστοποιήστε την ποιότητα των προϊόντων σας με εργαλεία AI και IoT.

Περισσότερα

Enterprise Asset Management

Αυξήστε το χρόνο ζωής των παγίων σας. Σχεδιάστε και προβλέψτε αποτελεσματικά όλους τους τύπους συντήρησής του, μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη και το χρόνο που βρίσκεται εκτός λειτουργίας η γραμμή παραγωγής σας.

Περισσότερα

Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales. Κατανοήστε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών σας με ισχυρά AI εργαλεία.

Περισσότερα
επικοινωνηστε μαζι μας για ενα demo

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  • Δημιουργία κερδοφόρων προϊόντων με πλήρη έλεγχο του κόστους παραγωγής σε κάθε επίπεδο

  • Διαχείριση κάθε παραγωγικής διαδικασίας

  • Διαχείριση προμηθευτών, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες καθενός, και όχι «συλλήβδην», ασχέτως δηλαδή με το τι προσφέρουν

  • Δυνατότητες διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό

  • Αποδοτική και ευθυγραμμισμένη λειτουργία

  • Ευελιξία και προσαρμοστικότητα

  • Άμεση αντίδραση στις απαιτήσεις της αγοράς ή τις κινήσεις του ανταγωνισμού

Με τις λύσεις της DIS, οι πελάτες από τον χώρο της βιομηχανίας, είναι σε θέση να απολαύσουν μία σειρά από βέλτιστες πρακτικές που μόνο η τεχνογνωσία μας είναι σε θέση να διαθέσει. Δε χρειάζεται πλέον να σκέφτεστε το πώς θα περάσετε στην ψηφιακή εποχή, ή το πώς θα αρχίσετε το ταξίδι σας στο περίφημο digital transformation. Εμείς αναλαμβάνουμε να σας οδηγήσουμε σε αυτό και να σας φέρουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό, χαρίζοντάς σας το προβάδισμα και την εκτελεστική αρτιότητα που χρειάζεται η βιομηχανία σας.

Σχετικά νέα