Εμπιστευθείτε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας στους ειδικούς, την DIS και το Microsoft Dynamics 365, την απόλυτη full cloud λύση επιχειρηματικού λογισμικού.

Το Microsoft Dynamics 365 έχει καταφέρει να εξαλείψει την πολυπλοκότητα των διαφορετικών συστημάτων CRM και ERP, δημιουργώντας σύγχρονες, modular επιχειρηματικές εφαρμογές που λειτουργούν μαζί σε μια ενιαία πλατφόρμα, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την ευελιξία να υιοθετούν την κατάλληλη τεχνολογία όταν την χρειάζονται, βελτιώνοντας το business performance τους.

D365 Apps

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Talent
Marketing

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Όλοι οι ανεξάρτητοι αναλυτές της αγοράς, χαρακτηρίζουν το Microsoft Dynamics 365 ως Ηγέτη στο επιχειρηματικό λογισμικό. Εάν αυτό από μόνο του δεν σας αρκεί, σκεφτείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας την υποστήριξη της DIS η οποία σαν Gold Microsoft Partner με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο, εγγυάται ότι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της λύσης που θα επιλέξετε θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

Οι επιχειρηματικές εφαρμογές του Microsoft Dynamics 365 είναι σύγχρονες, ενοποιημένες, έξυπνες και προσαρμόσιμες λύσεις που λειτουργούν μαζί απρόσκοπτα και ενσωματώνονται στην υφιστάμενη υποδομή σας, έτσι ώστε η επιχείρησή σας να έχει στη διάθεσή της ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να αναπτυχθεί.

ERP Value Matrix September 2018

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα:

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Talent
Marketing

Σχετικά νέα