Με τα περιθώρια κέρδους να μειώνονται διαρκώς, τον ανταγωνισμό να αυξάνεται, και την ανάγκη για άμεση διαθεσιμότητα σε ολοένα και περισσότερους κωδικούς προϊόντων, η αγορά του χονδρικού εμπορίου και της διανομής, έχει να αντιμετωπίσει περισσότερες προκλήσεις από ποτέ.

Η βασική ανάγκη συνοψίζεται σε μία φράση, η οποία υποκρύπτει μία σειρά από στοιχεία: “Δυνατότητα δυναμικής αλλαγής και άμεσης απάντησης στις απαιτήσεις μίας διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς”. Μπορεί να ακούγεται ως μία γενική απαίτηση, αλλά όσοι ασχολούνται με την αγορά του χονδρικού εμπορίου και της διανομής γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι πρόκειται για μία υπαρκτή ανάγκη, έναν καθημερινό «πόνο» της διοίκησης και ένα διαρκές «αγκάθι» στη καθημερινή λειτουργία της.

Οι επιτυχημένες εταιρίες του κλάδου εμπιστεύονται την DIS προκειμένου να αποκτήσουν επιχειρησιακή ευελιξία -ίσως το σημαντικότερο στοιχείο για μία σύγχρονη επιχείρηση. Κι αυτό γιατί καλύπτουμε όλες οι ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε οργανισμού στην προσπάθεια για γενικότερη «επιχειρησιακή αρτιότητα», στοιχείο που αποτελεί το Α και το Ω στην αγορά της διανομής και του χονδρεμπορίου.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ

b-anywhere Mobile SFA

Οργανώστε τις ομάδες πωλήσεων, εξυπηρέτησης και μάρκετινγκ μέσα από μία mobile πλατφόρμα. Οργανώστε και παρακολουθήστε τις καθημερινές εργασίες των ομάδων σας και βελτιώστε την επικοινωνία.

Περισσότερα

Supply Chain Management

Μετασχηματίστε την παραγωγή και την εφοδιαστική σας αλυσίδα με το Dynamics 365 Supply Chain Management. Λειτουργήστε αποτελεσματικότερα και μεγιστοποιήστε την ποιότητα των προϊόντων σας με εργαλεία AI και IoT.

Περισσότερα

ERP / Finance

Ενοποιήστε και αυτοματοποιήστε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησής σας με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance. Αποκτήστε πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και κάντε ακριβείς προβλέψεις.

Περισσότερα

Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales. Κατανοήστε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών σας με ισχυρά AI εργαλεία.

Περισσότερα
επικοινωνηστε μαζι μας για ενα demo

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Μελετώντας την αγορά, και μιλώντας στην ίδια της τη γλώσσα, παρέχουμε μία ολοκληρωμένη, ανοικτή και παράλληλα αυστηρά καθορισμένη λύση, πλήρως ενοποιημένη με την υπάρχουσα υποδομή. Αυτή η βελτιστοποίηση πραγματοποιείται σε κάθε βήμα της λειτουργίας της επιχείρησης, ξεκινώντας από την πώληση και την παράδοση, και συνεχίζοντας στον προγραμματισμό για τις αγορές, την αποθήκευση, τη διαχείριση και φυσικά το reporting, στοιχεία που όλα μαζί οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερες βελτιώσεις.

Σχετικά νέα