Με τα περιθώρια κέρδους να μειώνονται διαρκώς, τον ανταγωνισμό να αυξάνεται, και την ανάγκη για άμεση διαθεσιμότητα σε ολοένα και περισσότερους κωδικούς προϊόντων, η αγορά του χονδρικού εμπορίου και της διανομής, έχει να αντιμετωπίσει περισσότερες προκλήσεις από ποτέ.

Η βασική ανάγκη συνοψίζεται σε μία φράση, η οποία βέβαια υποκρύπτει μία σειρά από στοιχεία:

Δυνατότητα δυναμικής αλλαγής και άμεσης απάντησης στις απαιτήσεις μίας διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς

Μπορεί να ακούγεται ως μία γενική απαίτηση, αλλά όσοι ασχολούνται με την αγορά του χονδρικού εμπορίου και της διανομής, γνωρίζουν από πρώτο χέρι, ότι πρόκειται για μία υπαρκτή ανάγκη, έναν καθημερινό «πόνο» της διοίκησης και ένα διαρκές «αγκάθι» στη καθημερινή λειτουργία της.

Οι επιτυχημένες εταιρείες του κλάδου εμπιστεύονται την DIS προκειμένου να αποκτήσουν επιχειρησιακή ευελιξία -ίσως το σημαντικότερο στοιχείο για μία σύγχρονη επιχείρηση- χάρη στις πλήρως προσωποποιημένες διαδικασίες που μπορεί να παράσχει. Με αυτόν τον τρόπο, καλύπτονται όλες οι ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε οργανισμού στην προσπάθεια για γενικότερη «επιχειρησιακή αρτιότητα», στοιχείο που αποτελεί το Α και το Ω στην αγορά της διανομής και του χονδρεμπορίου.

Μελετώντας την αγορά, και μιλώντας στην ίδια της τη γλώσσα, η DIS είναι σε θέση να παράσχει μία ολοκληρωμένη, ανοικτή και παράλληλα αυστηρά καθορισμένη, λύση για την αγορά του χονδρεμπορίου, η οποία είναι πλήρως ενοποιημένη με την υπάρχουσα υποδομή. Αυτή η βελτιστοποίηση, πραγματοποιείται σε κάθε βήμα της λειτουργίας της επιχείρησης, ξεκινώντας από την πώληση και την παράδοση, και συνεχίζοντας στον προγραμματισμό για τις αγορές, την αποθήκευση, τη διαχείριση και φυσικά το reporting, στοιχεία που όλα μαζί οδηγούν σε νέα βελτίωση κ.ο.κ.

Σε επίπεδο διανομής, η DIS υποστηρίζει πλήρως τη διαχείριση αποθηκών (WMS – Warehouse Management System), αλλά και τη διανομή αυτή καθ’ αυτήν, είτε η τελευταία πραγματοποιείται από τον ίδιο τον οργανισμό, είτε από μία τρίτη εταιρεία (3PL – 3rd Party Logistics). Οι λύσεις της DIS βασίζονται στο Microsoft Dynamics 365 και τις διάφορες εκδόσεις του, και μπορούν να επικοινωνήσουν με κάθε σύστημα τρίτου κατασκευαστή που διαθέτει ήδη ο οργανισμός. Με αυτόν τον τρόπο, προστατεύεται η αρχική επένδυση και ενοποιείται η λειτουργία της επιχείρησης.

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Υπηρεσίες

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central