Ηαγορά του λιανικού εμπορίου αποτελεί μία από τις πλέον απαιτητικές σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και για τη χώρα μας, όπου το retail είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό αλλά και προηγμένο σε θέματα τεχνολογικής υποδομής.

Στην DIS έχουμε εξειδικευτεί στην αγορά του retail χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία που διαθέτουμε γύρω από το Microsoft Dynamics 365 Commerce, την απόλυτη λύση για κάθε επιχείρηση λιανικού εμπορίου. Διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς, εξαιρετικά σημαντικές εγκαταστάσεις αλλά και πολυετή εμπειρία στο εν λόγω προϊόν, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα απόλυτα «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η εξειδίκευση αυτή, έχει αποκτηθεί μετά από πολυετή επένδυση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Παρακολουθούμε και μελετούμε κάθε νέα τάση του retail και ενσωματώνουμε τα best practices του κλάδου σε τεχνολογίες αιχμής. Έτσι, μπορούμε και προσφέρουμε στους πελάτες μας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζονται σε μία τόσο ευαίσθητη και απαιτητική αγορά.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ

POS / Commerce

Βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, ανεξαρτήτως του καναλιού πώλησης, και αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με το Dynamics 365 Commerce.

Περισσότερα

Connected Store

Βοηθήστε τους εργαζόμενούς σας να παρέχουν βέλτιστη εμπειρία αγορών με ειδοποιήσεις που ενεργοποιούνται μέσα από δεδομένα καμερών και IoT αισθητήρων, σε πραγματικό χρόνο.

Περισσότερα

Fraud Protection

Αξιοποιήστε τη δύναμη του AI για να προστατεύσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και τους πελάτες σας από απάτες, παρέχοντας απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία αγορών.

Περισσότερα

AI / Customer Insights

Ξεκλειδώστε την απαραίτητη πληροφόρηση και χαρίστε προσωποποιημένες εμπειρίες στους πελάτες σας, ενοποιώντας δεδομένα από διάφορες πηγές σε μία μοναδική εικόνα του πελάτη.

Περισσότερα

Marketing

Με το Dynamics 365 Marketing στοχεύετε το σωστό κοινό, σχεδιάζετε και οργανώνετε καμπάνιες, διοργανώνετε events και έρευνες, και παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τους.

Περισσότερα

Customer Service

Καταγράψτε αιτήματα πελατών και συνεργατών από διαφορετικά κανάλια. Με το Dynamics 365 Customer Service ανταποκριθείτε πιο γρήγορα και αυξήστε την εμπιστοσύνη τους στην επιχείρησή σας.

Περισσότερα
επικοινωνηστε μαζι μας για ενα demo

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Αντίστοιχα, εάν ο πελάτης το επιθυμεί, διαθέτουμε τους πόρους και την τεχνογνωσία ώστε να υλοποιήσουμε μία λύση retail σε on-premise επίπεδο.

Σχετικά νέα