Ηαγορά του retail αποτελεί μία από τις πλέον απαιτητικές σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ και στη χώρα μας, δείχνει εξαιρετικά ανταγωνιστική αλλά και προηγμένη σε θέματα τεχνολογικής υποδομής.

Η DIS έχει εξειδικευτεί στην αγορά του retail χάρη στη μοναδική τεχνογνωσία που διαθέτει γύρω από το Microsoft Dynamics 365 for Retail, την απόλυτη λύση για κάθε καταναλωτική επιχείρηση. Διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς, εξαιρετικά σημαντικές εγκαταστάσεις, αλλά και πολυετή εμπειρία στο εν λόγω προϊόν, η DIS είναι σε θέση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει έργα «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η εξειδίκευση αυτή, έχει αποκτηθεί μετά από πολυετή επένδυση, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από 10 χρόνια, με παράλληλη παρακολούθηση και μελέτη κάθε έκδοσης και κάθε νέας δυνατότητας του Microsoft Dynamics 365 for Retail. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η DIS έχει εξασφαλίσει το προβάδισμα του πρωτοπόρου σε μία τόσο ευαίσθητη και απαιτητική αγορά.

Αντίστοιχα, εάν ο πελάτης το επιθυμεί, η DIS διαθέτει τους πόρους και την τεχνογνωσία ώστε να υλοποιήσει μία λύση retail σε on-premise επίπεδο.

Κλάδοι

FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central