Ένας από τους σημαντικότερους κλάδους, και ειδικά για την ελληνική αγορά, είναι αυτός των υπηρεσιών. Πρόκειται για έναν πολυσχιδή κλάδο, αφού σε αυτόν μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις με πολύ διαφορετικό προφίλ και μέγεθος, οι οποίες όμως χαρακτηρίζονται από ένα κοινό στοιχείο: Την παροχή υπηρεσιών προς τον τελικό τους πελάτη, είτε αυτός είναι ο καταναλωτής, είτε μία άλλη επιχείρηση.

Θα περίμενε κανείς πως μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών θα μπορούσε πιο εύκολα να ενταχθεί σε ένα πλάνο digital transformation, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει. Σε πολλές περιπτώσεις, αν όχι στις περισσότερες, οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν μπορούν να τυποποιηθούν πλήρως, μία σειρά από κριτήρια, κανόνες και εξαιρέσεις ενδέχεται να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά αλλά και το κόστος, ενώ το προσωπικό και ποιοτικό στοιχείο, είναι πάντοτε εξαιρετικά έντονο. Όλα αυτά απαιτούν ιδιαίτερες προσαρμογές και καθετοποιημένες λύσεις, αλλά και σημαντική ευελιξία ώστε οι εν λόγω λύσεις να καλύπτουν ανάγκες όπως το project management, αλλά και το customer service, τις διαφημιστικές υπηρεσίες, το field service κ.ο.κ.

Έχοντας επενδύσει σημαντικά στο Microsoft Dynamics 365, και αποτελώντας με διαφορά τον πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά, η DIS διαθέτει λύσεις που καλύπτουν κάθε πτυχή της αγοράς υπηρεσιών. Η πολυετή εμπειρία της αλλά και τα εξαιρετικής σημασίας έργα σε οργανισμούς με κρίσιμες λειτουργίες όπως η G4S για παράδειγμα, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση ακόμα και των πιο σύνθετων έργων.

Με τη βοήθεια της DIS, οι επιχειρήσεις της αγοράς υπηρεσιών διαθέτουν:

  • Καλύτερο insight σχετικά με τη λειτουργία της εταιρείας

  • Ευέλικτες και προσαρμοζόμενες διαδικασίες

  • Εξαιρετική ευκολία χρήσης

  • Πολύτιμη πληροφόρηση και reporting

  • Μείωση του χρόνου παράδοσης

  • Μείωση του λειτουργικού κόστος και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας τους

  • Μία σύγχρονη λύση που καλύπτει το σήμερα αλλά και το αύριο

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central