Ένας από τους σημαντικότερους κλάδους, και ειδικά για την ελληνική αγορά, είναι αυτός των υπηρεσιών. Πρόκειται για έναν πολυσχιδή κλάδο, αφού σε αυτόν μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις με πολύ διαφορετικό προφίλ και μέγεθος, οι οποίες όμως χαρακτηρίζονται από ένα κοινό στοιχείο: Την παροχή υπηρεσιών προς τον τελικό τους πελάτη, είτε αυτός είναι ο καταναλωτής, είτε μία άλλη επιχείρηση.

Θα περίμενε κανείς πως μία εταιρεία παροχής υπηρεσιών θα μπορούσε πιο εύκολα να ενταχθεί σε ένα πλάνο digital transformation, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει. Σε πολλές περιπτώσεις, αν όχι στις περισσότερες, οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν μπορούν να τυποποιηθούν πλήρως. Μία σειρά από κριτήρια, κανόνες και εξαιρέσεις ενδέχεται να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά αλλά και το κόστος, ενώ το προσωπικό και ποιοτικό στοιχείο είναι πάντοτε εξαιρετικά έντονο. Όλα αυτά απαιτούν ιδιαίτερες προσαρμογές και καθετοποιημένες λύσεις, αλλά και σημαντική ευελιξία, καθώς οι εν λόγω λύσεις πρέπει να καλύπτουν ευρύ φάσμα αναγκών όπως το project management, αλλά και το customer service, τις διαφημιστικές υπηρεσίες, το field service κ.ο.κ.

Έχοντας επενδύσει σημαντικά στην καινοτομία, οι λύσεις μας καλύπτουν κάθε πτυχή της αγοράς υπηρεσιών. Η πολυετή εμπειρία μας αλλά και τα εξαιρετικής σημασίας έργα σε οργανισμούς με κρίσιμες λειτουργίες, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση ακόμα και των πιο σύνθετων έργων.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ

Customer Service

Καταγράψτε αιτήματα πελατών και συνεργατών από διαφορετικά κανάλια. Με το Dynamics 365 Customer Service ανταποκριθείτε πιο γρήγορα και αυξήστε την εμπιστοσύνη τους στην επιχείρησή σας.

Περισσότερα

AI / Customer Insights

Ξεκλειδώστε την απαραίτητη πληροφόρηση και χαρίστε προσωποποιημένες εμπειρίες στους πελάτες σας, ενοποιώντας δεδομένα από διάφορες πηγές σε μία μοναδική εικόνα του πελάτη.

Περισσότερα

Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales. Κατανοήστε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών σας με ισχυρά AI εργαλεία.

Περισσότερα

Marketing

Με το Dynamics 365 Marketing στοχεύετε το σωστό κοινό, σχεδιάζετε και οργανώνετε καμπάνιες, διοργανώνετε events και έρευνες, και παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τους.

Περισσότερα

ERP / Finance

Ενοποιήστε και αυτοματοποιήστε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησής σας με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance. Αποκτήστε πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και κάντε ακριβείς προβλέψεις.

Περισσότερα

Project Service Automation

Διαχειριστείτε τα έργα σας σε κάθε λειτουργία της επιχείρησής σας στο σωστό χρόνο με τους σωστούς πόρους με το Dynamics 365 Project Service Automation.

Περισσότερα
επικοινωνηστε μαζι μας για ενα demo

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

  • Καλύτερο insight σχετικά με τη λειτουργία της εταιρείας

  • Ευέλικτες και προσαρμοζόμενες διαδικασίες

  • Εξαιρετική ευκολία χρήσης

  • Πολύτιμη πληροφόρηση και reporting

  • Μείωση του χρόνου παράδοσης

  • Μείωση του λειτουργικού κόστος και μεγιστοποίηση της κερδοφορίας τους

  • Μία σύγχρονη λύση που καλύπτει το σήμερα αλλά και το αύριο