Κάντε τις ιδέες σας πράξη χρησιμοποιώντας μια cloud λύση που έχει σχεδιαστεί για σας

Το Microsoft Azure είναι ένα σύνολο cloud υπηρεσιών που συνεχώς αναπτύσσεται και επεκτείνεται για να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις επιχειρηματικές προκλήσεις. Σας προσφέρει την ελευθερία να δημιουργείτε, να διαχειρίζεστε και να αναπτύσσετε εφαρμογές σε ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο χρησιμοποιώντας οικία εργαλεία και frameworks ή να «τρέχετε» την επιχείρησή σας χωρίς εγκατάσταση τοπικής υποδομής και εφαρμογών.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, για cloud computing, όποια κι αν είναι η επιχείρησή σας, μεγάλη, μικρή, νέα ή παλιά, σε όποιον κλάδο κι αν δραστηριοποιείστε, εμπιστευθείτε την DIS, τον πιστοποιημένο Cloud Solution Provider της Microsoft.

Η ώρα για cloud είναι τώρα

Μην το σκέφτεστε άλλο. Το πέρασμα στο cloud (public, private ή φυσικά σε μορφή hybrid) θα έχει τεράστια οφέλη για την επιχείρησή σας. Μειώστε το λειτουργικό κόστος, διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα την υποδομή σας και προσαρμόστε την ανάλογα με τις ανάγκες σας κάθε στιγμή.
Ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα για servers, storage, database, ή ακόμα και για επιχειρηματικό λογισμικό, βάσεις δεδομένων, business analytics, intelligence και development, παύουν να έχουν υλική υπόσταση και μεταφέρονται με τη μορφή υπηρεσιών στο cloud. Τέλος στις εγκαταστάσεις και τις αναβαθμίσεις σε εξοπλισμό και σε hardware και τέλος στα προβλήματα από malware και τις υποκλοπές δεδομένων.

Το Azure είναι GDPR compliant και αποτελεί την πιο ασφαλή cloud λύση στη βιομηχανία. Microsoft Azure επομένως σημαίνει ευελιξία, οικονομία, παραγωγικότητα και ασφάλεια, οφέλη που μπορείτε να απολαμβάνετε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
Annata 365 for Dynamics
b-anywhere mobile business
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες