Ποιοί είμαστε

 
 

Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εφαρμόζοντας σύγχρονες επιχειρησιακές πρακτικές και υλοποιούμε λύσεις σχεδιασμένες για το Cloud, σήμερα! Αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες τους. Παράλληλα, συνάπτουμε στρατηγικές συμφωνίες και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο.

Οι άνθρωποί μας είναι από τους πιο άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες στην ελληνική αγορά τεχνολογίας. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευσή και πιστοποίησή τους στις νέες τεχνολογίες και λειτουργούμε πάντα με πελατοκεντρική φιλοσοφία.

 
 
Μάθετε περισσότερα
0
Χρόνια ηγετικής παρουσίας στην αγορά
0
Επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων πληροφορικής
0
Κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
0
Πιστοποιήσεις σε τεχνολογίες αιχμής

Ολοκληρωμένες λύσεις IT

Ολοκληρωμένες λύσεις IT

We build, integrate and deliver business software solutions that meet your needs!

Παντού, σε κάθε πλατφόρμα

Παντού, σε κάθε πλατφόρμα

Software προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Software προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

We analyse your needs, we design and develop software, using cutting edge technologies and modern methodologies

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Your Content Goes Here

Customer success stories

Με το iAnywhere καταφέραμε να δώσουμε ένα ισχυρό εργαλείο στην ομάδα πωλήσεων της ΚΡΙ-ΚΡΙ, παρέχοντάς της real-time πληροφόρηση στο σημείο πώλησης. Αποκτήσαμε μια δομημένη αποτύπωση της αγοράς που συμβάλλει δημιουργικά στην στρατηγική μας.

Μέσα από το σύγχρονο περιβάλλον που προσφέρουν οι λύσεις της Microsoft σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της DIS, η εταιρεία πέτυχε ομογενοποίηση των συστημάτων της και έθεσε τις βάσεις στις οποίες μπορεί να στηρίξει τη μελλοντική της ανάπτυξη με ένα πολύ εύλογο κόστος επένδυσης. Καταφέραμε να βελτιώσουμε τις διαδικασίες μας σε πάρα πολλούς τομείς και να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας μέσω των σύγχρονων εργαλείων και δυνατοτήτων του συστήματος αλλά και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου διοικητική πληροφόρηση εντός του Ομίλου

Στάθης Ανάγνου, Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ο ψηφιακός σας μετασχηματισμός απέχει μόνο ένα κλικ! Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα κι εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Πριν συνεχίσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για την πολιτική μας για το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.