Εάν αναζητείτε μία ενιαία πλατφόρμα κάτω από την οποία θα μπορέσετε να συντονίσετε τις ομάδες πωλήσεων, service και marketing, να προγραμματίσετε τις δραστηριότητές τους εντός εταιρίας και στο πεδίο και να βελτιστοποιήσετε την μεταξύ τους επικοινωνία η απάντηση είναι το b-anywhere.

Πρόκειται για μία state-of-the-art πλατφόρμα mobile εφαρμογών η οποία ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και θεμελιώνεται επάνω στην πολυετή εμπειρία της DIS στον χώρο. Είναι ενα modular εργαλείο που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση που διαθέτει οργανωμένο τμήμα πωλήσεων και field service γενικότερα, ενώ χάρη στην ευελιξία του μπορεί να υποστηρίξει πολλούς διαφορετικούς κλάδους, όπως εταιρίες τροφίμων και ποτών, ιατρικούς επισκέπτες, φαρμακευτικές εταιρείες κ.α.

Θεαματική βελτίωση της παραγωγικότητας

Με το b-anywhere ο εργαζόμενος αφενός γίνεται πιο παραγωγικός πραγματοποιώντας τις εργασίες του γρήγορα και αποτελεσματικά και αφετέρου η επιχείρηση βελτιώνει τις πρακτικές της, έχοντας πλήρη εικόνα της εφοδιαστικής αλυσίδας και το πώς είναι «τοποθετημένη» στο σημείο πώλησης.
Επίσης, μπορεί να εποπτεύει ολόκληρο το τμήμα πωλήσεων, να εντοπίζει τις ευκαιρίες πώλησης και να αναγνωρίζει τις τάσεις της αγοράς.

Συνοπτικά, το b-anywhere σας επιτρέπει να:

 • Αυξήσετε την παραγωγικότητα του προσωπικού σας βελτιστοποιώντας τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων τους

 • Αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όσον αφορά το κόστος, τα έσοδα και το μερίδιο αγοράς
 • Έχετε έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τις πωλήσεις.
 • Προβλέπετε τις πωλήσεις με ακρίβεια.
 • Αυξήσετε την ικανοποίηση του πελάτη.

 • Εντοπίσετε, να καταγράψετε και να επιλύσετε τα προβλήματα του πελάτη σε πραγματικό χρόνο
 • Χρησιμοποιείτε πιο αποτελεσματικά τους πόρους σας
 • Συλλέξετε και να εκμεταλλευτείτε ένα τεράστιο εύρος δεδομένων (οικονομικών, γεωγραφικών, χρονικών, δημογραφικών κ.α.)  μέσα από εργαλεία business intelligence

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Πραγματικά cross platform αλλά ταυτόχρονα και native!

Το b-anywhere έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί σε όλες τις δημοφιλείς mobile πλατφόρμες (Android, iOS και Windows). Πρόκειται δηλαδή για μια εφαρμογή cross platform που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τις συσκευές που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε, αξιοποιώντας τον mobile στόλο που ενδεχομένως ήδη διαθέτουν οι πωλητές σας.

Αυτό όμως που κάνει το b-anywhere μοναδικό σε σχέση με τις “cross platform” λύσεις του ανταγωνισμού, είναι ότι έχει βασιστεί σε τεχνολογίες που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των υβριδικών και των native εφαρμογών, χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Έτσι, σε αντίθεση με τις υβριδικές web εφαρμογές που προσπαθούν να προσομοιώσουν τη λειτουργία και την εμπειρία χρήσης ενός mobile app, το b-anywhere λειτουργεί ως πραγματική native εφαρμογή σε καθένα από τα λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζει.  Ταυτόχρονα, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές native εφαρμογές όπου η ανάπτυξη γίνεται ξεχωριστά για κάθε πλατφόρμα, το b-anywhere αναπτύσσεται ενιαία και ταυτόχρονα για όλες τις πλατφόρμες.

Αυτή η καινοτομική προσέγγιση έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Το βέλτιστο performance που εγγυάται μία native εφαρμογή

 • Άριστη ολοκλήρωση και πλήρης εκμετάλλευση του hardware της κάθε πλατφόρμας

 • Συνέπεια και ομοιομορφία στην εμπειρία χρήσης, που έχει ως αποτέλεσμα την άμεση εξοικείωση του χρήστη με την εφαρμογή.

 • Ταχύτερη ανάπτυξη και ενσωμάτωση νέων λειτουργιών με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του κόστους

Αυτόνομο αλλά ταυτόχρονα και ολοκληρωμένο

To b-anywhere έχει αναπτυχθεί με modular φιλοσοφία και ανοιχτή αρχιτεκτονική, έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα, αλλά και να ολοκληρωθεί με οποιεσδήποτε εφαρμογές και αν λειτουργεί η επιχείρησή σας στο back-office.

Έτσι, σε απευθείας επικοινωνία με το CRM και το ERP σας και αξιοποιώντας το ενσωματωμένο ΒΙ, ο χρήστης έχει στη φορητή του συσκευή αναλυτικές πληροφορίες για το σημείο που επισκέπτεται όπως οικονομικά, στατιστικά και ιστορικά στοιχεία, διαφημιστικές καμπάνιες, τη δραστηριότητα των ανταγωνιστών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία κριθεί απαραίτητη. Επιπρόσθετα, το b-anywhere επιτρέπει την αμφίδρομη αλληλεπίδραση με το back office, δίνοντάς στο χρήστη τη δυνατότητα να τροποποιεί και να εμπλουτίζει όλες αυτές τις πληροφορίες εν κινήσει.

H DIS έχει στο ιστορικό της πολλές και επιτυχημένες εγκαταστάσεις και ολοκληρώσεις του b-anywhere με τα γνωστότερα CRM και ERPs της διεθνούς και της εγχώριας αγοράς. Ταυτόχρονα, προσφέρει out-of-the box ολοκλήρωση με όλα τα business solutions μας, όπως το Microsoft Dynamics 365, το Innovative ERP και το Microsoft Power BI. Επενδύοντας στο b-anywhere αποκτάτε μία future proof λύση η οποία θα ολοκληρωθεί άριστα με τις υπάρχουσες και τις μελλοντικές λύσεις back-office του οργανισμού σας.

Μοναδικό υser experience

Κατά το σχεδιασμό του b-anywhere, δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στη δημιουργία ενός διαισθητικού user experience το οποίο θα επιτυγχάνει τους παρακάτω στόχους:

 • Απλότητα: Η εφαρμογή παρά το πλήθος των δεδομένων που πρέπει να χειριστεί και να απεικονίσει, δεν θα πρέπει να “τρομάζει” τον χρήστη. Ο χρήστης θα πρέπει κάθε στιγμή να βλέπει μόνο τις πληροφορίες και τις λειτουργίες που είναι απολύτως απαραίτητες για τη συγκεκριμένη εργασία που εκτελεί

 • Φορητότητα: Ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει και πολλές φορές πρέπει να εργαστεί σε αντίξοες συνθήκες με δύσκολο φωτισμό και ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του. Η εφαρμογή πρέπει να παρουσιάζει τις πληροφορίες με τρόπο ευδιάκριτο, να εκμεταλλεύεται έξυπνα το μικρό χώρο της οθόνης και να λειτουργεί με την αφή, με ελάχιστες κινήσεις από τον χρήστη.

 • Ταχύτητα: Ο χρήστης έχει περιορισμένο χρόνο και χώρο στη διάθεσή του. Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής θα πρέπει να εκτελούνται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις.

 • Πλούσια πληροφόρηση: Το b-anywhere συγκεντρώνει, απεικονίζει και επεξεργάζεται ένα πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών. Η πρόκληση είναι να απεικονιστεί όλη αυτή τη πληροφορία σε μία συσκευή με πολύ μικρή οθόνη με τρόπο ευανάγνωστο, απλό και αποτελεσματικό.

Το αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι πετυχαίνει όλους αυτούς τους στόχους, φέρνοντας το b-anywhere πολλά βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η καμπύλη εκμάθησης της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα μικρή και η αύξηση της παραγωγικότητας του χρήστη επέρχεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο τέλος της ημέρας, το εξαιρετικό user experience του b-anywhere μεταφράζεται σε ευχαριστημένους χρήστες, ικανοποιημένους πελάτες και επομένως και αυξημένες πωλήσεις!