Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, η καινοτομία βρίσκεται πάντα στο DNA της DIS. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και λύσεις πληροφορικής που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του πελάτη, αλλά παράλληλα προχωρούν και ένα βήμα παραπέρα, ταιριάζοντας στο όραμά του για ανταγωνιστικότητα και ανάπτυξη. Τα επιτυγχάνουμε όλα αυτά μέσα από την μοναδική μας εξειδίκευση αλλά και τη βαθιά γνώση των σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών, ενώ φυσικά, δεν σταματούμε να εξελισσόμαστε και να ανανεωνόμαστε διαρκώς.

Η αποστολή μας

Έχοντας ως βασική μας προτεραιότητα το να προσεγγίζουμε σε κάθε έργο το όραμα και τους στόχους του πελάτη, η αποστολή της DIS είναι να συμβάλει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών της, προσφέροντας τους υψηλού επιπέδου και ποιότητας υπηρεσίες τεχνολογίας.
Παράλληλα, δεν αρκούμαστε μόνο σε αυτό, αλλά έχουμε θέσει ως στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, μέσα από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Έχοντας αυτούς τους βασικούς άξονες λειτουργίας, η αποστολή της DIS είναι ξεκάθαρη: Το να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που έχουν οι πελάτες μας σήμερα και ταυτόχρονα να αναπτύσσουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα καλύψουν και τις ανάγκες του αύριο. Όλα αυτά, δίνοντας πραγματική δύναμη (σε επίπεδο εργαλείων, πληροφόρησης και δυνατότητων), στον άνθρωπο, τον βασικότερο -κατά τη γνώμη μας- παράγοντα επιτυχίας.

Ουσιαστικά, το όραμά μας δεν έχει μεταβληθεί όλα αυτά τα χρόνια, και στην πραγματικότητα συνάδει και με την ίδια την πολύ βαριά κληρονομιά μας, αφού διαχρονικά στοχεύουμε στο να αποτελέσουμε τον έμπιστο και πολύτιμο συνεργάτη τεχνολογίας για κάθε επιχείρηση. Τον συνεργάτη εκείνον, που θα τις βοηθήσει να διαμορφώσουν το όραμά τους για ψηφιακό μετασχηματισμό και να το μετατρέψουν σε χειροπιαστό και βιώσιμο αποτέλεσμα.

0
Χρόνια ηγετικής παρουσίας στην αγορά
0
Επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων πληροφορικής
0
Κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
0
Πιστοποιήσεις σε τεχνολογίες αιχμής

Οι αξίες μας

Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και το περιβάλλον ώστε οι άνθρωποι να μπορούν απρόσκοπτα να απελευθερώνουν τη δημιουργικότητα και τη γνώση τους για να επιτυγχάνουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στα έργα που αναλαμβάνουν.
Παραμένουμε πάντα πιστοί στις αξίες μας:

  • Μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας
  • Πελατοκεντρική φιλοσοφία
  • Ευελιξία και ευχρηστία σε κάθε λύση
  • Άρτια τεχνική υποστήριξη με ασφάλεια και αξιοπιστία
  • Σύνδεση κόστους με την αξία της επένδυσης
  • Συνεχής και βέλτιστη εξυπηρέτηση του πελάτη
  • Αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων με διαρκή καινοτομία

Η ιστορία μας

Η εταιρεία DIS Α.Ε. ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2006 και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους System Integrators στην Ελλάδα, συνεχίζοντας το έργο μίας πολύ βαριάς κληρονομιάς που εκτείνεται αρκετές δεκαετίες νωρίτερα. Ως direct Cloud Solution Provider της Microsoft, προμηθευόμαστε, διαχειριζόμαστε και υποστηρίζουμε τις cloud λύσεις της τελευταίας, όπως για παράδειγμα το Dynamics 365, το Azure, το Office 365, το EMS (Enterprise Mobility & Security Suite), το PowerBI και το SharePoint, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την πιο σφαιρική cloud εμπειρία.

Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει και διαθέτουμε τη σουίτα Innovative, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα ERP με λειτουργίες CRM, Retail, WMS κ.ά, καθώς και το b-anywhere μια ευέλικτη και σύγχρονη λύση Sales force Automation (SFA) με λειτουργίες CRM, X-VAN, Merchandising κ.λπ.

Οι λύσεις μας απευθύνονται σε μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων και κλάδων όπως το Χονδρεμπόριο και το Λιανεμπόριο, τη Βιομηχανία των Κατασκευών, της Διανομής, του Αυτοκινήτου και των Υπηρεσιών. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει πάνω από 250 από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλους τους κλάδους, με σημαντική διεθνή παρουσία, καθώς έχουμε υλοποιήσει με επιτυχία έργα Dynamics στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Η εταιρεία έχει ενταχθεί στην κατηγορία Strongest Companies In Greece 2010 & 2011 από την ICAP και παραμένει πιστή στο όραμά της να βοηθήσει τους πελάτες της να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν τη στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού τους.

Χρήσιμα links

Ευκαιρίες καριέρας
Οι τεχνολογίες μας
Οικονομικά στοιχεία
Τα γραφεία μας
Φόρμα επικοινωνίας
Πολιτική απορρήτου