Βρίσκεστε στον χώρο των τροφίμων ή των Fast Moving Consumer Goods (FMCG) συνολικότερα; Τότε σίγουρα έχετε διαπιστώσει την ανάγκη για καινοτομία (ώστε να ξεχωρίσετε!), για πιο αποτελεσματικές συναλλαγές με προμηθευτές και τρίτους συνεργάτες, καθώς φυσικά και καλύτερη αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας.

Όλες αυτές οι απαιτήσεις, θα πρέπει να συνδυαστούν με τις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς FMCG, όπου η λέξη-κλειδί είναι το “Fast”!

Ταχύτητα λοιπόν, ευελιξία και άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη αλλά και ανά πάσα στιγμή, χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη αγορά, ενώ εμβαθύνοντας κανείς σε συγκεκριμένο κλάδο, συναντά ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση. Αυτό ακριβώς κάνει εδώ και χρόνια η DIS, αποτελώντας τον πλέον έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση στην αγορά των FMCGs.

Με αυτόν τον τρόπο, αυτοματοποιούνται όλες οι χρονοβόρες διαδικασίες, εκμηδενίζονται τα λάθη, και επί της ουσίας αφαιρείται η πολυπλοκότητα από την καθημερινή λειτουργία, αφού όλα φροντίζονται από τις λύσεις της DIS, με τον τελικό χρήστη να έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικά φιλικό και εύκολο στη χρήση interface. Έτσι, οι επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν έμφαση στην πραγματική τους δουλειά, το πως δηλαδή θα εξυπηρετήσουν καλύτερα τον πελάτη τους, πως θα διευρύνουν μία πώληση και το περιθώριο κέρδους τους, αλλά και το πως θα χτίσουν απευθείας σχέσεις εμπιστοσύνης με όσους εμπιστεύονται τα προϊόντα τους.

Κλάδοι

Retail
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central