Εαν βρίσκεστε στον χώρο των τροφίμων ή των Fast Moving Consumer Goods (FMCG), η καινοτομία είναι το κλειδί για να ξεχωρίσετε. Η ανάγκη για πιο αποτελεσματικές συναλλαγές με προμηθευτές και τρίτους συνεργάτες, και, φυσικά, για καλύτερη αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Όλες αυτές οι απαιτήσεις, θα πρέπει να συνδυαστούν με τις ιδιαίτερες ανάγκες της αγοράς FMCG, όπου η λέξη-κλειδί είναι το “Fast”!

Η ταχύτητα, η ευελιξία και η άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη ανά πάσα στιγμή, χαρακτηρίζουν τη συγκεκριμένη αγορά. Επιπλέον, εμβαθύνοντας κανείς σε συγκεκριμένο κλάδο, συναντά ακόμα πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Αυτό ακριβώς κάνουμε εδώ και πολλά χρόνια, ως ένας από τους πλέον έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες για κάθε επιχείρηση στην αγορά των FMCGs.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΑΔΟ

b-anywhere Mobile SFA

Οργανώστε τις ομάδες πωλήσεων, εξυπηρέτησης και μάρκετινγκ μέσα από μία mobile πλατφόρμα. Οργανώστε και παρακολουθήστε τις καθημερινές εργασίες των ομάδων σας και βελτιώστε την επικοινωνία.

Περισσότερα

Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales. Κατανοήστε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών σας με ισχυρά AI εργαλεία.

Περισσότερα

ERP / Finance

Ενοποιήστε και αυτοματοποιήστε όλες τις λειτουργίες της επιχείρησής σας με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance. Αποκτήστε πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο και κάντε ακριβείς προβλέψεις.

Περισσότερα

Supply Chain Management

Μετασχηματίστε την παραγωγή και την εφοδιαστική σας αλυσίδα με το Dynamics 365 Supply Chain Management. Λειτουργήστε αποτελεσματικότερα και μεγιστοποιήστε την ποιότητα των προϊόντων σας με εργαλεία AI και IoT.

Περισσότερα
επικοινωνηστε μαζι μας για ενα demo

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ