Ηεπιχείρηση του 21ου αιώνα βρίσκεται παντού. Δεν είναι απομονωμένη στα γραφεία της, ούτε βασίζεται σε έντυπα έγγραφα για να πραγματοποιεί τις εσωτερικές και εξωτερικές της επικοινωνίες. Η σύγχρονη επιχείρηση χρησιμοποιεί το cloud, επικοινωνεί με συνεργάτες, προμηθευτές και εργαζομένους ηλεκτρονικά, οποτεδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

Η σύγχρονη επιχείρηση διαθέτει επίσης τα έγγραφά της ηλεκτρονικά, άμεσα διαθέσιμα από παντού και με δυνατότητα on-line επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας review από πολλαπλούς χρήστες, την εφαρμογή εγκρίσεων, καθώς φυσικά και τη διατήρηση των ενδιάμεσων εκδόσεων.

Εάν όλα αυτά σας φαίνονται πολύ εντυπωσιακά και θα θέλατε να μπορούσατε να τα αξιοποιήσετε κι εσείς, γιατί θα έλυναν ως διά μαγείας τα χέρια σας, βρίσκεστε στο σωστό σημείο: Η DIS διαθέτει μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία στο document management και μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε μια σύγχρονη πλατφόρμα διαχείρισης εγγράφων κομμένη και ραμμένη στις δικές σας ανάγκες και μάλιστα χωρίς μεγάλη επένδυση, ταχύτατο ROI και χωρίς καν να χρειαστείτε πρόσθετο εξοπλισμό.

Η πιο σύγχρονη λύση διαχείρισης εγγράφων, workflows και collaboration που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο είναι το Microsoft SharePoint. Πρόκειται για ένα cloud ή on-premise (διαλέξτε ό,τι σας εξυπηρετεί καλύτερα, ανάλογα με την υποδομή σας) εργαλείο, με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας intranet, να ανεβάσετε το υλικό σας και να δώσετε δικαιώματα πρόσβασης, προβολής και επεξεργασίας όπου επιθυμείτε. Έτσι, οι συμβάσεις, τα συμβόλαιά, τα τιμολόγιά σας και γενικά όλα τα έγγραφα που χρησιμοποιείτε στην επιχείρησή σας και στην καθημερινή σας επικοινωνία, θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή on-line, διαθέσιμα από παντού και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους, να βρίσκετε πολύ εύκολα την πληροφορία που ψάχνετε, να επεξεργάζεστε ένα έγγραφο σε συνδυασμό με το Office 365, ή να το στείλετε για διόρθωση ή/και έγκριση σε κάποιον συνεργάτη σας και όλα αυτά από έναν υπολογιστή ή φορητή συσκευή. Το SharePoint είναι ο ιδανικός κοινόχρηστος τόπος επικοινωνίας, συνεργασίας και ενημέρωσης όλων όσων συμμετέχουν σε ένα έργο, είναι μέλη μιας ομάδας ή ενός τμήματος μέσα στην επιχείρηση.

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
b-anywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Ξεχάστε εκτυπώσεις, σαρώσεις, ψάξιμο σε φακέλους και χειροκίνητες διορθώσεις. Τώρα με το SharePoint η επιχείρησή σας εξορθολογίζει τις διαδικασίες της όπως ποτέ πριν.

Οι δύο βασικές εκδόσεις είναι οι εξής:

SharePoint Online

Πρόκειται για μια cloud-based υπηρεσία, που απευθύνεται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Αντί να εγκαταστήσετε και να αναπτύξετε το SharePoint Server στην υποδομή σας, μπορείτε να επιλέξετε μια συνδρομή στο Office 365 ή να επιλέξετε την αυτόνομη υπηρεσία SharePoint Online. Συζητείστε με τους ειδικούς της DIS τι σας εξυπηρετεί καλύτερα. Με το SharePoint Online, οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση μπορούν να δημιουργούν ιστοσελίδες για να μοιράζονται έγγραφα και πληροφορίες με συναδέλφους, συνεργάτες και πελάτες.

SharePoint Server

Επιλέξτε τη συγκεκριμένη λύση εάν επιθυμείτε on-premise εγκατάσταση. Το SharePoint Server, προσφέρει πρόσθετες προηγμένες δυνατότητες όπως Enterprise Content Management, BI, προηγμένα εργαλεία αναζήτησης, Newsfeed και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε πολλών ειδών τοπικά sites συνεργασίας με ποικίλο περιεχόμενο, όπως έγγραφα, λίστες, ημερολόγια κ.λπ. Υπάρχουν πολλά έτοιμα πρότυπα για να χρησιμοποιήσετε ή να δημιουργήστε τα δικά σας, ενώ μέσω της λειτουργίας communities, μπορείτε να δημιουργήσετε wikis, προσωπικά προφίλ, skills management και πολλά άλλα.