Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, αξιοποιώντας τις εφαρμογές γραφείου που ξέρετε, οι οποίες έχουν βελτιστοποιηθεί για να σας επιτρέπουν να εργάζεστε και να συνεργάζεστε από παντού, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.

Στα παραπάνω προσθέστε – ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε – άπλετο χώρο στο cloud για να αποθηκεύσετε τα έγγραφά σας και να τα μοιράζεστε με τους συνεργάτες σας, επαγγελματικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και προηγμένα εργαλεία επικοινωνίας, συνεργασίας και ηλεκτρονικών συσκέψεων.

Το Microsoft Office 365, έχει σχεδιαστεί με επίκεντρο την επιχείρηση και η DIS, ως Direct Cloud Solution Provider της Microsoft, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να υλοποιήσετε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, στον τρόπο που «τρέχετε» το καθημερινό σας business, ανάλογα με την υποδομή σας, με βασικό μέλημα την αύξηση της παραγωγικότητας και γρήγορη απόσβεση της επένδυσης.

Εκτός από τις εφαρμογές γραφείου (Word, Excel, Powerpoint, Outlook κ.λπ.), η σουίτα του Office προσφέρει επίσης τις εξής εφαρμογές:

  • Αποθηκευτικό χώρο online στο OneDrive

  • Δυνατότητες συνεργασίας μέσω του Sharepoint

  • Επικοινωνία μέσω του Skype for Business

  • Προηγμένες web εφαρμογές

Επιπλέον, χάρη στα ευέλικτα πακέτα αδειοδότησης, έχετε τον πλήρη έλεγχο των θέσεων εργασίας, ενώ όλοι οι χρήστες διαθέτουν πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση, αφού οι αναβαθμίσεις πραγματοποιούνται αυτόματα και περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας, χωρίς έξτρα χρεώσεις, χειροκίνητες εγκαταστάσεις ή ρυθμίσεις, ουσιαστικά χωρίς καμία επέμβαση εκ μέρους σας.

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
Annata 365 for Dynamics
b-anywhere mobile business
Business Intelligence
Document Management
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Λύση που ξεχωρίζει

  • Το γραφείο που σας ακολουθεί: Είτε εργάζεστε από το γραφείο σας είτε εν κινήσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα οικείο σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας που υποστηρίζει κάθε συσκευή σταθερή (PC και Mac) ή φορητή (Windows, iOS, Android).
  • Η επιχείρησή σας σε νέο επίπεδο: Επικοινωνήστε καλύτερα με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας με μια ποικιλία εργαλείων επικοινωνίας, από ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άμεσα μηνύματα έως κοινωνική δικτύωση και βιντεοδιασκέψεις. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρονική αλληλογραφία επαγγελματικού επιπέδου ενσωματώνοντας το δικό σας domain, συνεργαστείτε στο cloud με 1ΤΒ χώρο ανά χρήστη και δημιουργείστε κοινόχρηστα ημερολόγια και ομαδικές συνομιλίες για να είστε πάντα συντονισμένοι με την ομάδα σας.
  • CRM στο Office; Κι όμως υπάρχει: Εάν δεν χρειάζεστε μια κάθετη λύση CRM, μπορείτε να αξιοποιήσετε το Outlook Customer Manager. Πρόκειται για ένα εργαλείο που περιλαμβάνεται στην έκδοση Office 365 Business Premium και είναι ειδικά σχεδιασμένο για μικρές επιχειρήσεις. Το Outlook Customer Manager σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας απευθείας μέσα από το Outlook. Οργανώνει αυτόματα τις πληροφορίες, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συσκέψεις, κλήσεις, σημειώσεις, εργασίες, προσφορές και προθεσμίες σε ένα σημείο, με αποτέλεσμα να σας δίνει τη δυνατότητα να αφιερώσετε λιγότερο χρόνο στη διαχείριση των δεδομένων και περισσότερο με τους πελάτες σας.
  • Ένα Office πιο έξυπνο και ασφαλές από ποτέ: Οι εφαρμογές του Office 365 έχουν ενσωματωμένη ευφυΐα που μαθαίνει τι χρειάζεστε και σας το προσφέρει, όταν το χρειάζεστε. Τα εξελιγμένα εργαλεία αναζήτησης και business intelligence σας βοηθούν να γλιτώσετε από τις βαρετές, επαναλαμβανόμενες εργασίες και σας προσφέρουν ολοκληρωμένη εικόνα, επιτρέποντάς σας να λάβετε τις σωστές στρατηγικές αποφάσεις και να εστιάζετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: Η επιχείρησή σας.
  • Ασφαλές και GDPR compliant: Σχεδιασμένο για τον σύγχρονο χώρο εργασίας, το Office 365 προστατεύει τον οργανισμό σας, τα δεδομένα σας και, το κυριότερο, τους ανθρώπους σας. Διαθέτει προηγμένα εργαλεία προστασίας προσωπικών δεδομένων ακολουθώντας όλα τα standard της βιομηχανίας και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.