Talent2018-11-16T12:35:29+00:00

Dynamics 365 for Talent

Οι άνθρωποι της επιχείρησής σας είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο. Πολλοί το λένε, αλλά λίγοι αντιλαμβάνονται τη σημασία που έχει.

Αξιοποιήστε λοιπόν, το ανθρώπινο δυναμικό σας στο μέγιστο βαθμό και το κατάλληλο εργαλείο για να το επιτύχετε είναι το Microsoft Dynamics 365 for Talent. Η συγκεκριμένη λύση σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όπου οι υπάλληλοί σας μπορούν να αναδειχθούν επιβραβεύοντας τις υψηλές επιδόσεις, βελτιώνοντας την απόδοσή τους και φυσικά το δικό σας business performance.

Εάν οι τυποποιημένες αναφορές HR σας φαίνονται βαρετές, τα προηγμένα people analytics του Microsoft Dynamics 365 for Talent θα σας βοηθήσουν να μετατρέψτε, να αναλύστε και να οπτικοποιήστε τα δεδομένα των εργαζομένων σας σε αναλυτικούς πίνακες ελέγχου που μπορείτε να δείτε σε οποιαδήποτε συσκευή, από οπουδήποτε.

Το Microsoft Dynamics 365 for Talent καθιστά τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού ευέλικτη και δυναμική με αποφάσεις υποβοηθούμενες από προηγμένα insights και analytics. Περιλαμβάνει modular λειτουργίες τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε για να διαχειριστείτε το υφιστάμενο ανθρώπινο δυναμικό σας, να προσλάβετε προσωπικό και να βοηθήσετε τους νέους υπαλλήλους να ενσωματωθούν καλύτερα στην επιχείρηση.

Οι σύμβουλοι της DIS θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε την κατάλληλη λύση κομμένη και ραμμένη στις δικές σας ανάγκες.

Από την απρόσωπη διαχείριση στην εταιρική κουλτούρα

Προσφέρετε στους managers και τους υπαλλήλους σας βασικές λειτουργίες HR σε οποιοδήποτε σημείο και συσκευή με μια ολοκληρωμένη λύση που εξορθολογίζει τις διαδικασίες και δημιουργεί προγράμματα που βελτιστοποιούν το κόστος του εργατικού δυναμικού, αποδίδουν επιχειρηματικό αντίκτυπο και δημιουργούν μια ευέλικτη και υψηλής απόδοσης κουλτούρα μέσα στην επιχείρηση.

D365 Apps

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Marketing

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Το Microsoft Dynamics 365 for Talent σας επιτρέπει να:

  • Αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες: Πλέον οι αιτήσεις για αλλαγή αρμοδιοτήτων δεν είναι ανάγκη να περνούν από το τμήμα ανθρώπινων πόρων και μπορεί να γίνεται απευθείας από τους managers. Έτσι, μειώνονται τα διοικητικά καθήκοντα απελευθερώνοντας χρόνο για πιο στρατηγικές πρωτοβουλίες.
  • Αυξήσετε το χρόνο παραμονής των υπαλλήλων: Ενθαρρύνετε τους υπαλλήλους να προωθούν προληπτικά τη σταδιοδρομία τους δημιουργώντας ένα προσωπικό προφίλ στο οποίο παρουσιάζουν τις δεξιότητές τους ευθυγραμμίζοντας τες με στόχους και ευκαιρίες.
  • Αυξήσετε την απόδοση: Δώστε στους υπεύθυνους των τμημάτων τη δυνατότητα να δημιουργούν ομάδες υψηλής απόδοσης. Παρέχετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την οργάνωση, παρακολουθήστε τα επιτεύγματα, προσδιορίστε τα προβλήματα και λάβετε άμεσα μέτρα για τη βελτιστοποίηση της ομάδας.
  • Μειώσετε τη γραφειοκρατία: Βελτιώστε την ακρίβεια και ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο από τη μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, οδηγώντας τη σωστή ενέργεια στον κατάλληλο υπάλληλο μέσω αυτοματοποιημένων εργασιών και διαδικασιών.

Αναζητήστε προσωπικό

Ο ανταγωνισμός για τα κορυφαία ταλέντα είναι ιδιαίτερα έντονος. Το Microsoft Dynamics 365 for Talent: Attract σε συνδυασμό με το LinkedIn σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε τον έλεγχο της διαδικασίας πρόσληψης στα χέρια σας και να ανακαλύψετε τους σωστούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε.

Εντάξτε ομαλά τους νέους υπαλλήλους σας

Εξαλείψτε το άγχος που έρχεται αναπόφευκτα με την έναρξη μιας νέας εργασίας και κάντε τους νέους υπαλλήλους σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι. Το Dynamics 365 for Talent: Onboard σας δίνει τη δυνατότητα να παρέχετε εξατομικευμένες εμπειρίες που βελτιώνουν τη γραφειοκρατία, αυξάνουν την αφοσίωση και επιταχύνουν το χρόνο ένταξης των νέων υπαλλήλων μέσα στην επιχείρηση.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα:

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Marketing
Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτηστε "Συμφωνώ" για να συνεχίστε ή εδώ για να δείτε την πολιτική απορρήτου Συμφωνώ