Sales2018-11-16T12:18:56+00:00

Dynamics 365 for Sales

Εάν αναρωτιέστε τι άλλο πρέπει να κάνετε για να μετατρέψετε τις επαφές σας σε κέρδη, η απάντηση είναι το Dynamics 365 for Sales.

Πρόκειται για μια λύση που πηγαίνει την έννοια του CRM (Customer Relationship Management) και του Sales Force Automation (SFA) σε ένα νέο επίπεδο και σας βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σας, να εμπλακείτε πιο αποτελεσματικά μαζί τους και να κερδίσετε περισσότερες ευκαιρίες.

Στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο, δεν έχει σημασία να πουλάτε απλά τα προϊόντα σας, αλλά να πουλάτε πιο έξυπνα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες σας θα επιστρέφουν, ενώ θα μπορέσετε να αυξήσετε την κερδοφορία σας όχι μόνο βρίσκοντας νέο πελατολόγιο, αλλά ανακαλύπτοντας ευκαιρίες πώλησης και στο υφιστάμενο.

Το Dynamics 365 for Sales προσφέρει σε ολόκληρο το team των πωλήσεων της επιχείρησής σας από τους πωλητές μέχρι τον διευθυντή εμπορικού, προηγμένες και αναλυτικές πληροφορίες ούτως ώστε να τους δώσει την ευκαιρία να σχεδιάσουν έξυπνες καμπάνιες και προσφορές ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας. Άλλωστε, το μυστικό του έξυπνου πωλητή δεν είναι πώς να κάνει τον πελάτη να έρθει σε αυτόν, αλλά να βρίσκεται εκείνος όπου είναι ο (εν δυνάμει) πελάτης. Το Dynamics 365 for Sales σας βοηθά να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που απασχολεί τους πελάτες σας, τι συζητούν στα κοινωνικά δίκτυα για προϊόντα και brands, ανακαλύπτοντας εγκαίρως ευκαιρίες, «πιάνοντας» αμέσως τα σημάδια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιτυχημένες πωλήσεις, ενώ σας επιτρέπει να παρακολουθείτε από κοντά τον ανταγωνισμό σας.

Δημιουργείστε πραγματικές σχέσεις με τους πελάτες σας

Οι πελάτες σας επιζητούν την προσοχή σας και θέλουν κάποιον που να εμπιστεύονται. Αυτό ακριβώς μπορείτε να επιτύχετε με το Dynamics 365 for Sales. Χάρη στην ενοποίηση του LinkedIn Sales Navigator και του Dynamics 365 for Sales, οι πωλητές έχουν στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα δεδομένα προκειμένου να χτίσουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη και να διαχειριστούν εύκολα τις επαφές με τους πελάτες τους.

D365 Apps

Finance & Operations
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Talent
Marketing

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ενισχύστε την παραγωγικότητα και αυξήστε τα έσοδά σας

  • Απλοποιήστε τη διαδικασία της πώλησης: Ελαχιστοποιείστε την εκπαίδευση των πωλητών σας με τη χρήση οικείων εργαλείων όπως το Excel και το Outlook για τις καθημερινές δραστηριότητες των πωλήσεων.
  • Πάντα ενημερωμένοι: Εμπλουτίστε τις υφιστάμενες επαφές και τα leads σας με δεδομένα που εισάγονται από άλλα εργαλεία, τόσο μέσω συναλλαγών B2B όσο και B2C.
  • Πουλήστε οποτεδήποτε και οπουδήποτε: Εργαστείτε εν κινήσει, ακόμη και χωρίς σύνδεση, με σύγχρονα mobile apps που «σερβίρουν» φρέσκα δεδομένα από κοινωνικά δίκτυα και task flows.
  • Συνδεθείτε με τους συνεργάτες σας: Ενισχύστε το κανάλι των συνεργατών σας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να εμπλακούν ακόμα περισσότερο. Το Dynamics 365 for Sales προσφέρει στους συνεργάτες σας μια ολοκληρωμένη εικόνα μεταξύ ευκαιριών και άλλων σχετικών πληροφοριών.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη ενισχύει τις πωλήσεις σας

Η Microsoft ως ηγέτης και στο χώρο του ΑΙ ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης σε όλα τα επιχειρηματικά της εργαλεία. Το Dynamics 365 AI for Sales σας προσφέρει επιπλέον insights με στόχο την αύξηση των πωλήσεων, σας δίνει τη δυνατότητα να εκτοξεύσετε το engagement, να εστιάσετε στα σωστά leads, να αυξήσετε το conversion αποκαλύπτοντας τις καλύτερες προοπτικές για τους πωλητές.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα:

Finance & Operations
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Talent
Marketing
Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτηστε "Συμφωνώ" για να συνεχίστε ή εδώ για να δείτε την πολιτική απορρήτου Συμφωνώ