Retail2018-11-16T12:33:28+00:00

Dynamics 365 for Retail

Δραστηριοποιείστε στο χώρο της λιανικής; Μην καθυστερείτε άλλο την αναβάθμιση των διαδικασιών σας.

Ο ψηφιακός σας μετασχηματισμός ξεκινά από το Microsoft Dynamics 365 for Retail, μια ολοκληρωμένη λύση που θα σας βοηθήσει να ενοποιήσετε τις διαδικασίες σας, να προσωποποιήσετε το engagement των πελατών σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας.

Οι σημερινοί καταναλωτές είναι συνεχώς on-line και αλληλεπιδρούν με τα αγαπημένα τους καταστήματα σε ένα ευρύ φάσμα σημείων. Η αγορές για τους σύγχρονους καταναλωτές δεν είναι απλά τα προϊόντα που επιθυμούν, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ένα ταξίδι. Εσείς θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ο συνταξιδιώτης τους.

Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαβάσουν κριτικές και τα smartphones τους για να κάνουν έρευνα εν κινήσει. Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, αναμένουν ότι αυτές οι πληροφορίες θα είναι εξατομικευμένες και άμεσα διαθέσιμες.

Το Microsoft Dynamics 365 for Retail προσφέρει στις επιχειρήσεις λιανικής όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζονται για την καλύτερη διαχείριση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων της αγοράς και την παροχή πολύτιμων εμπειριών προς τους πελάτες. Οι προηγμένες λύσεις διαχείρισης προϊόντων που διαθέτει, εξασφαλίζουν ότι τα καταστήματα διαθέτουν πάντα τα σωστά προϊόντα, στη σωστή τιμή, την κατάλληλη στιγμή.

Το κατάστημα λιανικής στη νέα ψηφιακή εποχή

  • Αυξήστε κατακόρυφα την εμπειρία πελατών: Το Microsoft Dynamics 365 for Retail προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών με έξυπνα εργαλεία που παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία και συνέχεια καθώς οι καταναλωτές μετακινούνται μεταξύ συσκευών, κάνουν on-line αγορές ή επισκέπτονται ένα φυσικό κατάστημα. Επιπλέον, επιτρέπει με μεγάλη ευκολία τη δημιουργία cross-channel σεναρίων όπως η αγορά on-line και η παραλαβή από το φυσικό κατάστημα.

D365 Apps

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Talent
Marketing

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Βελτιώστε τα έσοδά σας: Αφουγκραστείτε τις τάσεις της αγοράς, τη ζήτηση των καταναλωτών και δημιουργήστε ευκαιρίες κερδοφορίας δημιουργώντας προσφορές, καμπάνιες, δωροκάρτες, κουπόνια, ειδικές εκπτώσεις με πολλαπλές αγορές κ.λπ.
  • Βελτιστοποιήστε τις εσωτερικές σας διαδικασίες: Σε μια εταιρεία με πολλούς και διαφορετικούς προμηθευτές όπως ένα κατάστημα λιανικής είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα η χειροκίνητη διαδικασία δημιουργίας εντολών αγοράς και επικοινωνίας με τους προμηθευτές. Το Microsoft Dynamics 365 for Retail προσφέρει μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα όπου ο έμπορος μπορεί να διαχειριστεί τις εντολές αγοράς πολύ πιο αποτελεσματικά, να βρει τον κατάλληλο προϊόν στη σωστή τιμή και να αναπληρώσει το απόθεμα με βάση την εποχή, τη ζήτηση και τον ανταγωνισμό. Έτσι, ο χρόνος εκτέλεσης των καθημερινών εργασιών μειώνετε στο ελάχιστο.

Δώστε στους πελάτες σας την προσοχή που τους αξίζει

Ο πελάτης αποζητά την προσοχή σας. Τώρα με το Microsoft Dynamics 365 for Retail μπορείτε να ασχοληθείτε λιγότερο με τα καθημερινά επαναλαμβανόμενα tasks και περισσότερο με τους πελάτες σας σε προσωπικό επίπεδο. Το Microsoft Dynamics 365 for Retail μετατρέπει τα δεδομένα των πελατών σε σημαντικές επιχειρηματικές ιδέες μέσω μηχανικής μάθησης και προηγμένων analytics. Και χάρη στο Microsoft Power BI θα λαμβάνετε πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις, ενεργοποιώντας περισσότερο εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών.

Αξιοποιήστε το Microsoft Dynamics 365 for Retail και δώστε στους πελάτες σας την ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία που περιμένουν.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα:

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Talent
Marketing
Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτηστε "Συμφωνώ" για να συνεχίστε ή εδώ για να δείτε την πολιτική απορρήτου Συμφωνώ