Project Service Automation2018-11-16T12:31:40+00:00

Dynamics 365 for Project Service Automation

Κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως κλάδου που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την ανάληψη έργων, χρειάζεται μια σύγχρονη λύση που να ενοποιεί τα μέχρι πρότινος ξεχωριστά εργαλεία που χρειάζονται οι ομάδες εργασίας, όπως project management, time tracking, resource planning, τιμολογήσεις.

Και επειδή ζούμε σε έναν ψηφιακό και έντονα ανταγωνιστικό κόσμο, στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε business intelligence και collaboration, το οποίο εξυπακούεται ότι θα πρέπει να πραγματοποιείται και απομακρυσμένα ανεξαρτήτως συσκευής, φορητής ή σταθερής.

Έτσι, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης έργου θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές από την έναρξή του μέχρι την παράδοση, δίνοντας στην ομάδα εργασίας τα εργαλεία εκείνα που θα τη βοηθήσουν να ολοκληρώσει εντός χρονοδιαγράμματος και βεβαίως προϋπολογισμού όλες τις επί μέρους εργασίες.

Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται μια τέτοια λύση, η DIS προτείνει το Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation. Αποτελεί τμήμα της νέας γενιάς cloud λύσεων της Microsoft και σας προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα από τα διάφορα τμήματα της επιχείρησης που συμμετέχουν στο έργο, όπως οι πωλήσεις, η διαχείριση, η εξυπηρέτηση πελατών, το οικονομικό κ.λπ, και συνεργάζεται απρόσκοπτα με όλες τις λύσεις της πλατφόρμας Microsoft Dynamics 365 συμπεριλαμβανομένων των Office 365 και του Power BI.

To project management σε άλλο επίπεδο

Είτε εργάζεται με μεγάλα είτε μικρότερα έργα, το project management είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των καθορισμένων στόχων εντός των προθεσμιών. Οι στόχοι του έργου, ο προϋπολογισμός, οι δραστηριότητες, οι πόροι, η τεχνολογία και τα σχέδια αποτελούν μέρος ενός project. Μέσω του Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation ο project manager παρακολουθεί τη δομή των διαφορετικών καθηκόντων, αναθέτει δραστηριότητες σε έναν πόρο ή μια ομάδα εργασίας, και όλα αυτά με πανεύκολη πλοήγηση μέσα στο χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας λειτουργίες drag and drop.

D365 Apps

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Retail
Talent
Marketing

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Προβλέψτε τα αποτελέσματα του έργου και αυξήστε το κέρδος σας

  • Μην σπαταλάτε το χρόνο της ομάδας σας άδικα: Με τη βοήθεια του Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation, ο project manager μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις σπατάλες χρόνου, έχοντας άμεση πρόσβαση σε όλους τους πόρους, αλλά και τη δυνατότητα να τους διαχειριστεί. Όλα τα διαφορετικά έργα προβάλλονται σε ξεχωριστά, εύχρηστα και ευέλικτα dashboards, ανεξαρτήτως συσκευής (υπολογιστές, tablets ή άλλες φορητές συσκευές).
  • Αποτελεσματική διαχείριση πόρων: Εάν σκέφτεστε με ποιον τρόπο μπορείτε να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα σκεφτείτε δύο λέξεις: «Διαχείριση πόρων». Το Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation διαθέτει τα καλύτερα εργαλεία resource management, επιτρέποντάς σας να τους προβάλλετε και να τους φιλτράρετε με βάση τις δεξιότητες και τη διαθεσιμότητα, ώστε να μπορείτε να αναθέσετε τους κατάλληλους ανθρώπους στα σωστά έργα.
  • Η σωστή χρηματοδότηση κάνει τη διαφορά: Με το Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation είστε σίγουροι ότι τα τιμολόγια του έργου αντικατοπτρίζουν τους όρους της σύμβασης, τις εγκεκριμένες εργασίες και τα έξοδα. Οι οικονομικές επιπτώσεις των εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών, των εσόδων και των τιμολογίων, καταγράφονται για χρήση σε analytics και ενσωματώνονται στο οικονομικό λογισμικό της εταιρείας.

Το Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation σας βοηθά να οικοδομήσετε αξιόπιστες σχέσεις με τους πελάτες σας μέσα από σωστά, ολοκληρωμένα και σύμφωνα με τους κανονισμούς έργα. Τα προηγμένα εργαλεία σχεδιασμού, τα έτοιμα πρότυπα, τα analytics και το ενσωματωμένο BI προσφέρουν ακριβή πρόβλεψη προϋπολογισμού, ώστε να γνωρίζετε εκ των υστέρων όλες τις παραμέτρους και το κέρδος σας χωρίς την παραμικρή ασάφεια πριν την υποβολή της τελικής πρότασης.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα:

Finance & Operations
Sales
Customer Service
Field Service
Retail
Talent
Marketing
Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτηστε "Συμφωνώ" για να συνεχίστε ή εδώ για να δείτε την πολιτική απορρήτου Συμφωνώ