Finance & Operations2018-11-16T12:14:27+00:00

Dynamics 365 for Finance & Operations

Επιταχύνετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με μια πανίσχυρη λύση ERP που επιλέγουν οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Ενοποιήστε τις διάσπαρτες οικονομικές και λειτουργικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες λαμβάνοντας ταχύτατα τις σωστές αποφάσεις και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Το Dynamics 365 for Finance and Operations με τη βοήθεια της τεχνογνωσίας ετών της DIS θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να βελτιώσετε τους ρυθμούς ανάπτυξής σας.

Με το Dynamics 365 for Finance and Operations ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησής σας ποτέ δεν ήταν πιο απλός.

Μοναδική οικονομική απόδοση

 • Αυξήστε την κερδοφορία σας αξιοποιώντας μια κεντρική λύση χρηματοοικονομικής διαχείρισης που παρέχει σε πραγματικό χρόνο ισχυρά οικονομικά δεδομένα και ενσωματωμένα analytics.

 • Ενδυναμώστε τους υπαλλήλους σας προσφέροντάς τους νέο ρόλο μέσα στην επιχείρηση με εργαλεία που παρέχουν έξυπνη αυτοματοποίηση, ιεράρχηση εργασιών και ενοποίηση με εφαρμογές του Office 365. Έτσι, η παραγωγικότητα θα εκτοξευτεί χωρίς να χρειαστεί να αναγκαστούν να μάθουν από την αρχή να χρησιμοποιούν νέα εργαλεία.

 • Ελαχιστοποιήστε τα λειτουργικά κόστη μεταξύ των διαφόρων παραρτημάτων – ιδανική λύση για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές – αυτοματοποιώντας τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες και τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού σας.

 • Προσαρμοστείτε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες οικονομικές απαιτήσεις με μια ευέλικτη, βασισμένη σε κανόνες διαχείριση λογαριασμών και έναν παγκόσμιο φορολογικό μηχανισμό.

 • Εξορθολογήστε τη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων, μειώστε τα σφάλματα και αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες κεφαλαιοποίησής τους, από την αγορά έως τη διάθεση.

D365 Apps

Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Talent
Marketing

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
iAnywhere mobile business
Annata 365 for Dynamics
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

«Τρέξτε» την επιχείρησή σας πιο έξυπνα

 • Επιλέξτε τις καλύτερες διαδικασίες που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες παραγωγής με μια ενιαία λύση υποστήριξης ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 • Βελτιστοποιήστε τις κατασκευαστικές παραμέτρους για κάθε οικογένεια προϊόντων ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών make-to-stock, make-to-order, pull-to-order, configure-to-order και engineer-to-order.

 • Απλοποιήστε τη διαχείριση πόρων και βελτιώστε τον προγραμματισμό σας με real-time επισκόπηση χρησιμοποιώντας τα ενοποιημένα μοντέλα του Microsoft Dynamics 365.

 • Επιταχύνετε την παράδοση, βελτιστοποιήστε τη ροή των υλικών  μεταποίησης και των τελικών προϊόντων με προηγμένη διαχείριση αποθήκης και εφοδιαστικής αλυσίδας.

 • Αυξήστε την ποιότητα των υπηρεσιών σας και την ικανοποίηση των πελατών, βελτιώστε την ποιότητα των προϊόντων σας με τον εντοπισμό και την επίλυση των προβλημάτων μέσω real-time insights και predictive intelligence.

Τέλος στον «πονοκέφαλο» της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Εκσυγχρονίστε τα logistics και μειώστε τα λειτουργικά κόστη με τον συγχρονισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας σε διαφορετικά σημεία, αποθήκες και μεταφορές.

 • Ανταποκριθείτε ταχύτατα στη ζήτηση, αυτοματοποιώντας και συντονίζοντας τις διαδικασίες των παραγγελιών.

 • Μειώστε το κόστος προμηθειών και αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών προμηθειών-πληρωμών.

 • Συνδέστε με βέλτιστο τρόπο τις πωλήσεις και τις αγορές με ενοποιημένη διαχείριση logistics, παραγωγής και αποθήκης. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας μια ολοκληρωμένη εικόνα της εφοδιαστικής αλυσίδας σας.

Μια σύγχρονη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα

Το Dynamics 365 for Finance and Operations σάς επιτρέπει να πάτε το business σας όχι μόνο ένα, αλλά πολλά βήματα προς τα εμπρός, να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες και παράλληλα να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς.

Οι ειδικοί της DIS εγγυώνται ταχύτατο deployment, προσαρμογή στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της δικής σας εταιρείας με κορυφαία ευελιξία στην αδειοδότηση

Η full cloud λειτουργία του Dynamics 365 for Finance and Operations σας εξασφαλίζει πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση που συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις και φοροτεχνικές προσαρμογές.

Βασιστείτε στην cloud πλατφόρμα της Microsoft για να μειώστε τα λειτουργικά κόστη και την πολυπλοκότητα της λειτουργίας μιας εκτεταμένης υποδομής και εμπιστευτείτε τα πλέον σύγχρονα data centers για να προστατέψτε τα δεδομένα σας.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα:

Sales
Customer Service
Field Service
Project Service Automation
Retail
Talent
Marketing
Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτηστε "Συμφωνώ" για να συνεχίστε ή εδώ για να δείτε την πολιτική απορρήτου Συμφωνώ