Χρυσό βραβείο για την DIS στα Mobile Excellence Awards 2018

Gold βραβείο στην κατηγορία «Mobile Sales-Force & CRM Applications» των Mobile Excellence Awards 2018 για τη DIS και το mobile app iAnywhere SFA, με την υλοποίηση έργου ψηφιακού μετασχηματισμού στην ομάδα πωλήσεων της ΚΡΙ-ΚΡΙ Βιομηχανία Γάλακτος ΑΒΕΕ.

H πολυβραβευμένη cross-platform mobile εφαρμογή της DIS είναι μία καινοτόμος προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για την οργάνωση των πωλήσεων, αποτέλεσμα της συνεχόμενης επένδυσής μας στο mobility και το cloud ως πυλώνες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. To iAnywhere είναι ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει στη Διοίκηση και την ομάδα πωλήσεων μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς και την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες κρίσιμες για κάθε εταιρία που θέλει να βρίσκεται σε ηγετική θέση στην αγορά.

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ Βιομηχανία Γάλακτος ΑΒΕΕ, αναγνωρίζοντας το added value της λύσης, επέλεξε την DIS και το iAnywhere μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του mobile merchandise planning, σε μια εποχή ιδιαιτέρως ανταγωνιστική για τον κλάδο των FMCG.

2018-11-19T16:34:05+00:0020/9/2018|
Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Πάτηστε "Συμφωνώ" για να συνεχίστε ή εδώ για να δείτε την πολιτική απορρήτου Συμφωνώ