Δραστηριοποιείστε στο χώρο της λιανικής; Μην καθυστερείτε άλλο την αναβάθμιση των διαδικασιών σας.

Ο ψηφιακός σας μετασχηματισμός ξεκινά από το Dynamics 365 Commerce, μια ολοκληρωμένη λύση που θα σας βοηθήσει να ενοποιήσετε τις διαδικασίες σας, να προσωποποιήσετε το engagement των πελατών σας και να αυξήσετε την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας.

Οι σημερινοί καταναλωτές είναι συνεχώς on-line και αλληλεπιδρούν με τα αγαπημένα τους καταστήματα σε ένα ευρύ φάσμα σημείων. Οι αγορές για τους σύγχρονους καταναλωτές δεν αφορούν μόνο τα προϊόντα που επιθυμούν, αλλά αποτελούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, ένα ταξίδι. Εσείς θα πρέπει να φροντίσετε να είστε ο συνταξιδιώτης τους.

Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαβάσουν κριτικές και τα smartphones τους για να κάνουν έρευνα εν κινήσει. Και τώρα, περισσότερο από ποτέ, αναμένουν ότι αυτές οι πληροφορίες θα είναι εξατομικευμένες και άμεσα διαθέσιμες.

Το Dynamics 365 Commerce προσφέρει στις επιχειρήσεις λιανικής όλα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζονται για την καλύτερη διαχείριση των μεταβαλλόμενων απαιτήσεων της αγοράς και την παροχή πολύτιμων εμπειριών προς τους πελάτες. Οι προηγμένες λύσεις διαχείρισης προϊόντων που διαθέτει, εξασφαλίζουν ότι τα καταστήματα διαθέτουν πάντα τα σωστά προϊόντα, στη σωστή τιμή, την κατάλληλη στιγμή.

Streamlined Retail Operations

Το κατάστημα λιανικής στη νέα ψηφιακή εποχή

  • Αυξήστε κατακόρυφα την εμπειρία πελατών: το Dynamics 365 Commerce προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών με έξυπνα εργαλεία που παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία και συνέχεια καθώς οι καταναλωτές μετακινούνται μεταξύ συσκευών, κάνουν on-line αγορές ή επισκέπτονται ένα φυσικό κατάστημα. Επιπλέον, επιτρέπει με μεγάλη ευκολία τη δημιουργία cross-channel σεναρίων όπως η αγορά on-line και η παραλαβή από το φυσικό κατάστημα.

D365 Apps

ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες
  • Βελτιώστε τα έσοδά σας: Αφουγκραστείτε τις τάσεις της αγοράς, τη ζήτηση των καταναλωτών και δημιουργήστε ευκαιρίες κερδοφορίας δημιουργώντας προσφορές, καμπάνιες, δωροκάρτες, κουπόνια, ειδικές εκπτώσεις με πολλαπλές αγορές κ.λπ.
  • Βελτιστοποιήστε τις εσωτερικές σας διαδικασίες: Σε μια εταιρεία με πολλούς και διαφορετικούς προμηθευτές όπως ένα κατάστημα λιανικής είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα η χειροκίνητη διαδικασία δημιουργίας εντολών αγοράς και επικοινωνίας με τους προμηθευτές. Το Dynamics 365 Commerce προσφέρει μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα όπου ο έμπορος μπορεί να διαχειριστεί κεντρικά τις εντολές αγοράς πολύ πιο αποτελεσματικά, να βρει το κατάλληλο προϊόν στη σωστή τιμή και να αναπληρώσει το απόθεμα των καταστημάτων του με βάση την εποχή, τη ζήτηση και τον ανταγωνισμό. Έτσι, ο χρόνος εκτέλεσης των καθημερινών εργασιών μειώνετε στο ελάχιστο.

Δώστε στους πελάτες σας την προσοχή που τους αξίζει

Ο πελάτης αποζητά την προσοχή σας. Τώρα με το Dynamics 365 Commerce μπορείτε να ασχοληθείτε λιγότερο με τα καθημερινά επαναλαμβανόμενα tasks και περισσότερο με τους πελάτες σας σε προσωπικό επίπεδο. Το Dynamics 365 Commerce μετατρέπει τα δεδομένα των πελατών σε σημαντικές επιχειρηματικές ιδέες μέσω μηχανικής μάθησης και προηγμένων analytics. Και χάρη στο Power BI θα λαμβάνετε πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις, ενεργοποιώντας περισσότερο εξατομικευμένες εμπειρίες πελατών.

Seameless Customer Journey
Cloud POS by D365 Commerce

Εξοπλίστε τις ομάδες των καταστημάτων σας με τα εργαλεία που χρειάζονται για να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν πιο εξατομικευμένες εμπειρίες στους πελάτες σας. Διαμορφώστε περιβάλλοντα εργασίας ανά ρόλο για τους εργαζόμενούς σας, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε συσκευή, χρήστη ή κατάστημα. Η ενσωματωμένη βελτιστοποίηση συσκευής παρέχει στους εργαζόμενους μια σταθερή και απρόσκοπτη εμπειρία ανεξαρτήτως συσκευής ή πλατφόρμας, είτε εκτός σύνδεσης με το Modern POS είτε και online σε έναν web browser, με το Cloud POS. Οι υπάλληλοι του καταστημάτος μπορούν να δουν εύκολα τις πιο σημαντικές καθημερινές τους εργασίες, ενώ οι υπεύθυνοι καταστήματος έχουν άμεση πρόσβαση σε όλη την απαραίτητη πληροφορία, όπως απόθεμα, βάρδιες, διαχείριση ταμείου και πολλά περισσότερα. Με το Dynamics 365 Client Book, σχεδιασμένο με AI τεχνολογίες, οι υπάλληλοι στο κατάστημα πουλούν πιο έξυπνα και αυξάνουν την ικανοποίηση του πελάτη.

Προσθέστε τις εξειδικευμένες εφαρμογές του Dynamics 365 και προσφέρετε στους πελάτες σας την ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία που περιμένουν.

Το σύγχρονο λιανικό εμπόριο πρέπει να ανταποκρίνεται συνεχώς στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Ανεξάρτητα από το κανάλι αγορών, οι πελάτες περιμένουν μια προσωποποιημένη, σταθερή, ασφαλή και απρόσκοπτη εμπειρία πώλησης. Το Dynamics 365 Connected Store είναι μια πανίσχυρη εφαρμογή που βοηθά τους επαγγελματίες λιανικής να κατανοήσουν καλύτερα τους χώρους των καταστημάτων τους και να αυξήσουν την απόδοσή τους. Κάμερες και IoT αισθητήρες παρέχουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, από την κίνηση των καταναλωτών έως και την κατάσταση των προϊόντων και των μηχανημάτων. Στη συνέχεια στέλνουν ειδοποιήσεις στους υπαλλήλους και τους υπεύθυνους του καταστήματος, για παράδειγμα για μεγάλες ουρές αναμονής στα ταμεία. Λειτουργικά μοτίβα που μέχρι πρότινος περνούσαν απαρατήρητα, τώρα μεταφράζονται σε πληροφορίες που δίνουν τη δυνατότητα στους υπαλλήλους να δρουν γρηγορότερα και στην επιχείρησή σας να λειτουργεί πιο ομαλά.

Το omnichannel μοντέλο λιανικής αναπτύσσεται ραγδαία και μαζί του και το κόστος από απάτες, που αυξάνεται κατά 250 δις κάθε χρόνο. Το Dynamics 365 Fraud Protection είναι μια cloud λύση, σχεδιασμένη να βοηθά τους εμπόρους λιανικής να μειώνουν τις ύποπτες συναλλαγές και, κατ’ επέκταση, να αυξάνουν τα κέρδη τους. Με τη χρήση AI τεχνολογίας που συνεχώς εξελίσσεται, η επιχείρησή σας έχει πλέον τη δυνατότητα να αναγνωρίζει πιο αποτελεσματικά τις ύποπτες συναλλαγές και να βελτιώνει δυναμικά τους ελέγχους. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο παγκόσμιο τοπίο με τα περιστατικά απάτης μέσα από γραφήματα και χάρτες. Αξιοποιήστε τη συνεργασία της λύσης με τράπεζες και εταιρίες έκδοσης καρτών και αυξήστε τα ποσοστά αποδοχής των πληρωμών σας, προσφέροντας στους πελάτες σας μια ασφαλή και ομαλή online εμπειρία αγορών. Εάν πάλι κάποια νόμιμη συναλλαγή απορριφθεί, το εργαλείο Customer escalation support tool βοηθά το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σας να βοηθήσει άμεσα τον πελάτη σας.

Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεταμορφώνονται σε πελατοκεντρικούς οργανισμούς. Για να επιτύχει μια τέτοια μετάβαση, οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης χρειάζονται όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να προσωποποιήσουν την σχέση της επιχείρησης με τον πελάτη. Με το Dynamics 365 Customer Insights, την εύκολη και ευέλικτη πλατφόρμα δεδομένων πελατών (customer data platform) της Microsoft, μπορείτε να ενοποιήσετε όλα τα δεδομένα από ένα ευρύ φάσμα πηγών για να αποκτήσετε μία μοναδική και πλήρη εικόνα για τους πελάτες σας. Αξιοποιήστε τη δύναμη έτοιμων συνδέσεων με δημοφιλείς πηγές δεδομένων, της τεχνητής νοημοσύνης και του machine learning για να χτίσετε πλούσια προφίλ για τους πελάτες σας, ενσωματώνοντας τις δυνατότητες του Microsoft Graph. Ενσωματώστε κάρτες του Customer Insights στις Dynamics 365 εφαρμογές σας ή σε εξωτερικές εφαρμογές για να δώσετε στα τμήματα τις πληροφορίες που χρειάζονται για να δράσουν. Πυροδοτήστε workflows ως απάντηση σε ενέργειες των πελατών σας με το Power Automate.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ DYNAMICS 365

ERP: Finance & Supply Chain Management

Ενοποιήστε όλες τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας κι αναπτυχθείτε με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Περισσότερα

CRM: Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales

Περισσότερα

Marketing

Με το Dynamics 365 Marketing στοχεύετε το σωστό κοινό, σχεδιάζετε και οργανώνετε καμπάνιες και παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τους

Περισσότερα

HRMS: Human Resources

Δημιουργείστε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποί και η επιχείρησή σας εξελίσσονται συνεχώς, με βέλτιστες διαδικασίες HR, άμεση πληροφόρηση και αυξημένη εταιρική ευελιξία

Περισσότερα

Customer Service

Καταγράψτε αιτήματα πελατών και συνεργατών από διαφορετικά κανάλια. Με το Dynamics 365 Customer Service ανταποκριθείτε πιο γρήγορα και αυξήστε την εμπιστοσύνη τους στην επιχείρησή σας

Περισσότερα

Field Service

Με το Dynamics 365 Field Service προγραμματίζετε προληπτικούς ελέγχους ή αιτήματα συντήρησης ενώ βελτιστοποιείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των εργαζόμενων στο πεδίο

Περισσότερα

RETAIL: Commerce

Βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες μέσα από όλα τα κανάλια πωλήσεων και αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με το Dynamics 365 Commerce

Περισσότερα

Project Operations

Διαχειριστείτε τα έργα σας σε κάθε λειτουργία της επιχείρησής σας στο σωστό χρόνο με τους σωστούς πόρους με το Dynamics 365 Project Operations

Περισσότερα
ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central