Κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως κλάδου που ασχολείται με τον σχεδιασμό και την ανάληψη έργων, χρειάζεται μια σύγχρονη λύση που να ενοποιεί τα μέχρι πρότινος ξεχωριστά εργαλεία που χρειάζονται οι ομάδες εργασίας, όπως project management, time tracking, resource planning, τιμολογήσεις.

Και επειδή ζούμε σε έναν ψηφιακό και έντονα ανταγωνιστικό κόσμο, στα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσουμε business intelligence και collaboration, το οποίο εξυπακούεται ότι θα πρέπει να πραγματοποιείται και απομακρυσμένα ανεξαρτήτως συσκευής, φορητής ή σταθερής.

Έτσι, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης έργου θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές από την έναρξή του μέχρι την παράδοση, δίνοντας στην ομάδα εργασίας τα εργαλεία εκείνα που θα τη βοηθήσουν να ολοκληρώσει εντός χρονοδιαγράμματος και βεβαίως προϋπολογισμού όλες τις επί μέρους εργασίες.

Εάν η επιχείρησή σας χρειάζεται μια τέτοια λύση, η DIS προτείνει το Dynamics 365 Project Operations. Αποτελεί τμήμα της νέας γενιάς cloud λύσεων της Microsoft και σας προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα από τα διάφορα τμήματα της επιχείρησης που συμμετέχουν στο έργο, όπως οι πωλήσεις, η διαχείριση, η εξυπηρέτηση πελατών, το οικονομικό κ.λπ, και συνεργάζεται απρόσκοπτα με όλες τις λύσεις της πλατφόρμας Microsoft Dynamics 365 συμπεριλαμβανομένων των Office 365 και του Power BI.

To project management σε άλλο επίπεδο

Είτε εργάζεται με μεγάλα είτε μικρότερα έργα, το project management είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των καθορισμένων στόχων εντός των προθεσμιών. Οι στόχοι του έργου, ο προϋπολογισμός, οι δραστηριότητες, οι πόροι, η τεχνολογία και τα σχέδια αποτελούν μέρος ενός project. Μέσω του Dynamics 365 Project Operations, ο project manager παρακολουθεί τη δομή των διαφορετικών καθηκόντων, αναθέτει δραστηριότητες σε έναν πόρο ή μια ομάδα εργασίας, και όλα αυτά με πανεύκολη πλοήγηση μέσα στο χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας λειτουργίες drag and drop.

D365 Apps

ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Προβλέψτε τα αποτελέσματα του έργου και αυξήστε το κέρδος σας

  • Αξιοποιείστε πιο αποδοτικά το χρόνο της ομάδας σας: Με τη βοήθεια του Dynamics 365 Project Operations, ο project manager μπορεί να ελαχιστοποιήσει τις σπατάλες χρόνου, έχοντας άμεση πρόσβαση σε όλους τους πόρους, αλλά και τη δυνατότητα να τους διαχειριστεί. Όλα τα διαφορετικά έργα προβάλλονται σε ξεχωριστά, εύχρηστα και ευέλικτα dashboards, ανεξαρτήτως συσκευής (υπολογιστές, tablets ή άλλες φορητές συσκευές).

  • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους πόρους σας: Εάν σκέφτεστε με ποιον τρόπο μπορείτε να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα σκεφτείτε δύο λέξεις: «Διαχείριση πόρων». Το Dynamics 365 Project Operations διαθέτει τα καλύτερα εργαλεία resource management, επιτρέποντάς σας να τους προβάλλετε και να τους φιλτράρετε με βάση τις δεξιότητες και τη διαθεσιμότητα, ώστε να μπορείτε να αναθέσετε τους κατάλληλους ανθρώπους στα σωστά έργα.
  • Παρακολουθείστε αναλυτικά τα έργα σας: Με το Dynamics 365 Project Operations είστε σίγουροι ότι τα τιμολόγια του έργου αντικατοπτρίζουν τους όρους της σύμβασης, τις εγκεκριμένες εργασίες και τα έξοδα. Οι οικονομικές επιπτώσεις των εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών, των εσόδων και των τιμολογίων, καταγράφονται για χρήση σε analytics και ενσωματώνονται στο οικονομικό λογισμικό της εταιρείας.

Το Dynamics 365 Project Operations σας βοηθά να οικοδομήσετε αξιόπιστες σχέσεις με τους πελάτες σας μέσα από σωστά, ολοκληρωμένα και σύμφωνα με τους κανονισμούς έργα. Τα προηγμένα εργαλεία σχεδιασμού, τα έτοιμα πρότυπα, τα analytics και το ενσωματωμένο BI προσφέρουν ακριβή πρόβλεψη προϋπολογισμού, ώστε να γνωρίζετε εκ των υστέρων όλες τις παραμέτρους και το κέρδος σας χωρίς την παραμικρή ασάφεια πριν την υποβολή της τελικής πρότασης.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ DYNAMICS 365

ERP: Finance & Supply Chain Management

Ενοποιήστε όλες τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας κι αναπτυχθείτε με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Περισσότερα

CRM: Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales

Περισσότερα

Marketing

Με το Dynamics 365 Marketing στοχεύετε το σωστό κοινό, σχεδιάζετε και οργανώνετε καμπάνιες και παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τους

Περισσότερα

HRMS: Human Resources

Δημιουργείστε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποί και η επιχείρησή σας εξελίσσονται συνεχώς, με βέλτιστες διαδικασίες HR, άμεση πληροφόρηση και αυξημένη εταιρική ευελιξία

Περισσότερα

Customer Service

Καταγράψτε αιτήματα πελατών και συνεργατών από διαφορετικά κανάλια. Με το Dynamics 365 Customer Service ανταποκριθείτε πιο γρήγορα και αυξήστε την εμπιστοσύνη τους στην επιχείρησή σας

Περισσότερα

Field Service

Με το Dynamics 365 Field Service προγραμματίζετε προληπτικούς ελέγχους ή αιτήματα συντήρησης ενώ βελτιστοποιείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των εργαζόμενων στο πεδίο

Περισσότερα

RETAIL: Commerce

Βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες μέσα από όλα τα κανάλια πωλήσεων και αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με το Dynamics 365 Commerce

Περισσότερα

Project Operations

Διαχειριστείτε τα έργα σας σε κάθε λειτουργία της επιχείρησής σας στο σωστό χρόνο με τους σωστούς πόρους με το Dynamics 365 Project Operations

Περισσότερα
ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central