Οδρόμος προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό δεν χρειάζεται να είναι ανηφορικός. Η DIS είναι στο πλευρό σας για να προτείνει και να υλοποιήσει τις λύσεις που χρειάζεστε για να πάτε την επιχείρησή σας στο μέλλον.

Μην κάνετε συμβιβασμούς και μην επιλέξετε τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Ο συνδυασμός της πολύχρονης τεχνογνωσίας της DIS με την κορυφαία λύση Dynamics 365 Business Central της Microsoft, τον αδιαμφησβήτητο ηγέτη στο επιχειρηματικό λογισμικό, έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις που αναζητούν μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης, εξορθολογισμό και σύνδεση όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών κάτω από μία ομπρέλα με απώτερο σκοπό τη βελτίωση των διαδικασιών, των σχέσεων με πελάτες και συνεργάτες και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη.

Το Dynamics 365 Business Central είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα εμπορικό λογισμικό, είναι μια all-in-one λύση διαχείρισης της επιχείρησής σας, εύκολη στη χρήση με ταχύτατο deployment και υποστήριξη cloud. Αυτό απλά σημαίνει όχι πρόσθετο hardware, όχι χειροκίνητες αναβαθμίσεις, πρόσβαση από παντού, από οποιαδήποτε συσκευή και οποιαδήποτε στιγμή. Τι άλλο να ζητήσετε;

Οικονομικό, πωλήσεις, υπηρεσίες και διαδικασίες σε ένα «πακέτο»

  • Ανάπτυξη χωρίς σωστή οικονομική διαχείριση δεν υπάρχει: Για αυτόν ακριβώς το λόγο το Dynamics 365 Business Central σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε εύκολα και ομαλά τα στοιχεία από τα διάφορα τμήματα, όπως το λογιστήριο, τις πωλήσεις, τις αγορές και την αποθήκη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της επιχείρησης. Μάλιστα, το ενσωματωμένο Power BI σας προσφέρει με γραφικό τρόπο real-time εικόνα της απόδοσης και τις προβλέψεις των πάσης φύσεως οικονομικών συναλλαγών σας.

D365 Apps

ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες
  • Αυτοματοποιήστε την εφοδιαστική αλυσίδα για γρηγορότερη ανάπτυξη: Αξιοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία BI για να προβλέψετε πότε θα χρειαστεί να αναπληρώσετε το εμπόρευμά σας, αγοράζοντας μόνο ό,τι χρειάζεστε, αξιοποιώντας τις καλύτερες προσφορές.
  • Ο πελάτης σε πρώτη προτεραιότητα: Παρακολουθήστε όλες τις ενέργειες των πελατών σας και ανακαλύψτε τις καλύτερες ευκαιρίες για upsell και cross-sell. Διαχειριστείτε έξυπνα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και δράστε άμεσα σε αιτήματα που σχετίζονται με το τμήμα πωλήσεων, όπως τιμολόγια, πληρωμές κ.λπ..
  • Ποτέ ξανά εκτός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού: Δημιουργείστε, διαχειριστείτε και παρακολουθήστε όλα τα στάδια ενός έργου με καλύτερη και έξυπνη κατανομή πόρων για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας.
  • Εξορθολογήστε τα εσωτερικά σας: Χρησιμοποιήστε τις προβλέψεις πωλήσεων και τα αναμενόμενα αποθέματα για να δημιουργήσετε αυτόματα πλάνα παραγωγής και παραγγελίες αγοράς. Αποκτήστε μια ολιστική εικόνα του αποθεματικού σας, παρακολουθήστε κάθε συναλλαγή και μετακίνηση και διαχειριστείτε έξυπνα την αποθήκη σας.

  • Σας ανησυχεί η συμμόρφωση με τον GDPR; Όχι πια: Το Dynamics 365 Business Central σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των πελατών σας, διαθέτοντας ενσωματωμένες μεθοδολογίες διαχείρισης «privacy-by-design» και «privacy-by-default» που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του GDPR. Όλα τα προσωπικά στοιχεία πελατών και συνεργατών κρυπτογραφούνται με τα πιο ασφαλή standard της βιομηχανίας, ενώ εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο διαχείρισης της πρόσβασης σε αυτά.

  • Η επιχείρησή σας, σας ακολουθεί παντού: Το Business Central τρέχει όπου θέλετε, στο cloud, στις υποδομές σας ή υβριδικά. Η εμπειρία χρήσης είναι η ίδια ανεξάρτητα από το που θα κάνετε το deployment. Επιπλέον, η mobile έκδοση της λύσης υποστηρίζει και cloud και on-premise χρήστες και λειτουργεί σε όλες τις φορητές συσκευές, Windows, Android και iOS, επιτρέποντάς σας να «τρέχετε» την επιχείρησή σας από παντού και οποιαδήποτε στιγμή.

ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing