Επιταχύνετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με μια πανίσχυρη λύση ERP που επιλέγουν οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Ενοποιήστε τις διάσπαρτες οικονομικές και λειτουργικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες λαμβάνοντας ταχύτατα τις σωστές αποφάσεις και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.

Το Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management, με τη βοήθεια της τεχνογνωσίας ετών της DIS, θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς και να βελτιώσετε τους ρυθμούς ανάπτυξής σας.

Με το Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησής σας ποτέ δεν ήταν πιο απλός.

Μοναδική οικονομική απόδοση

 • Αυξήστε την κερδοφορία σας αξιοποιώντας μια κεντρική λύση χρηματοοικονομικής διαχείρισης που παρέχει σε πραγματικό χρόνο ισχυρά οικονομικά δεδομένα και ενσωματωμένα analytics.

 • Ενδυναμώστε τους υπαλλήλους σας προσφέροντάς τους νέο ρόλο μέσα στην επιχείρηση με εργαλεία που παρέχουν έξυπνη αυτοματοποίηση, ιεράρχηση εργασιών και ενοποίηση με εφαρμογές του Office 365. Έτσι, η παραγωγικότητα θα εκτοξευτεί χωρίς να χρειαστεί να αναγκαστούν να μάθουν από την αρχή να χρησιμοποιούν νέα εργαλεία.

 • Ελαχιστοποιήστε τα λειτουργικά κόστη μεταξύ των διαφόρων παραρτημάτων – ιδανική λύση για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές – αυτοματοποιώντας τις χρηματοοικονομικές διαδικασίες και τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού σας.

 • Προσαρμοστείτε γρήγορα στις μεταβαλλόμενες οικονομικές απαιτήσεις με μια ευέλικτη, βασισμένη σε κανόνες διαχείριση λογαριασμών και έναν παγκόσμιο φορολογικό μηχανισμό.

 • Εξορθολογήστε τη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων, μειώστε τα σφάλματα και αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες κεφαλαιοποίησής τους, από την αγορά έως τη διάθεση.

D365 Apps

CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

«Τρέξτε» την επιχείρησή σας πιο έξυπνα

 • Επιλέξτε τις καλύτερες διαδικασίες που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες παραγωγής με μια ενιαία λύση υποστήριξης ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 • Βελτιστοποιήστε τις κατασκευαστικές παραμέτρους για κάθε οικογένεια προϊόντων ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών make-to-stock, make-to-order, pull-to-order, configure-to-order και engineer-to-order.

 • Απλοποιήστε τη διαχείριση πόρων και βελτιώστε τον προγραμματισμό σας με real-time επισκόπηση χρησιμοποιώντας τα ενοποιημένα μοντέλα του Microsoft Dynamics 365.

 • Επιταχύνετε την παράδοση, βελτιστοποιήστε τη ροή των υλικών  μεταποίησης και των τελικών προϊόντων με προηγμένη διαχείριση αποθήκης και εφοδιαστικής αλυσίδας.

 • Αυξήστε την ποιότητα των υπηρεσιών σας και την ικανοποίηση των πελατών, βελτιώστε την ποιότητα των προϊόντων σας με τον εντοπισμό και την επίλυση των προβλημάτων μέσω real-time insights και predictive intelligence.

Τέλος στον «πονοκέφαλο» της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Εκσυγχρονίστε τα logistics και μειώστε τα λειτουργικά κόστη με τον συγχρονισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας σε διαφορετικά σημεία, αποθήκες και μεταφορές.

 • Ανταποκριθείτε ταχύτατα στη ζήτηση, αυτοματοποιώντας και συντονίζοντας τις διαδικασίες των παραγγελιών.

 • Μειώστε το κόστος προμηθειών και αποκτήστε μεγαλύτερο έλεγχο μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών προμηθειών-πληρωμών.

 • Συνδέστε με βέλτιστο τρόπο τις πωλήσεις και τις αγορές με ενοποιημένη διαχείριση logistics, παραγωγής και αποθήκης. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας μια ολοκληρωμένη εικόνα της εφοδιαστικής αλυσίδας σας.

Μια σύγχρονη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα

Το Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management σάς επιτρέπει να πάτε το business σας όχι μόνο ένα, αλλά πολλά βήματα προς τα εμπρός, να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες και παράλληλα να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς.

Οι ειδικοί της DIS εγγυώνται ταχύτατο deployment, προσαρμογή στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της δικής σας εταιρείας με κορυφαία ευελιξία στην αδειοδότηση

Η full cloud λειτουργία του Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management σας εξασφαλίζει πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση που συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις και φοροτεχνικές προσαρμογές.

Βασιστείτε στην cloud πλατφόρμα της Microsoft για να μειώστε τα λειτουργικά κόστη και την πολυπλοκότητα της λειτουργίας μιας εκτεταμένης υποδομής και εμπιστευτείτε τα πλέον σύγχρονα data centers για να προστατέψτε τα δεδομένα σας.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ DYNAMICS 365

ERP: Finance & Supply Chain Management

Ενοποιήστε όλες τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας κι αναπτυχθείτε με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Περισσότερα

CRM: Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales

Περισσότερα

Marketing

Με το Dynamics 365 Marketing στοχεύετε το σωστό κοινό, σχεδιάζετε και οργανώνετε καμπάνιες και παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τους

Περισσότερα

HRMS: Human Resources

Δημιουργείστε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποί και η επιχείρησή σας εξελίσσονται συνεχώς, με βέλτιστες διαδικασίες HR, άμεση πληροφόρηση και αυξημένη εταιρική ευελιξία

Περισσότερα

Customer Service

Καταγράψτε αιτήματα πελατών και συνεργατών από διαφορετικά κανάλια. Με το Dynamics 365 Customer Service ανταποκριθείτε πιο γρήγορα και αυξήστε την εμπιστοσύνη τους στην επιχείρησή σας

Περισσότερα

Field Service

Με το Dynamics 365 Field Service προγραμματίζετε προληπτικούς ελέγχους ή αιτήματα συντήρησης ενώ βελτιστοποιείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των εργαζόμενων στο πεδίο

Περισσότερα

RETAIL: Commerce

Βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες μέσα από όλα τα κανάλια πωλήσεων και αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με το Dynamics 365 Commerce

Περισσότερα

Project Operations

Διαχειριστείτε τα έργα σας σε κάθε λειτουργία της επιχείρησής σας στο σωστό χρόνο με τους σωστούς πόρους με το Dynamics 365 Project Operations

Περισσότερα
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central