Οι εξωτερικοί τεχνικοί που πραγματοποιούν επισκέψεις στο χώρο του πελάτη, χρειάζονται αναλυτικά στοιχεία προκειμένου αφενός να μπορέσουν να επιλύσουν το ζήτημα επί τόπου και αφετέρου να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους και την εικόνα της επιχείρησης.

Το Dynamics 365 Field Service αποτελεί μια end-to-end προηγμένη λύση που αξιοποιεί σύγχρονη τεχνολογία για να εντοπίζει και να επιλύει τα προβλήματα πριν αυτά συμβούν, μειώνει τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης και προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία εν κινήσει.

Το Dynamics 365 Field Service εξασφαλίζει ότι ο εξωτερικός τεχνικός σας θα φτάσει στην ώρα του εκεί που πρέπει, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη διαδρομή και μάλιστα με λειτουργία πλοήγησης. Επιπλέον, μπορεί να πραγματοποιεί και να ενημερώνεται για κάθε παραγγελία σε πραγματικό χρόνο και σε οποιαδήποτε συσκευή, επικοινωνώντας απομακρυσμένα με το back office της εταιρείας.

Η προηγμένη τεχνολογία στην υπηρεσία του εξωτερικού τεχνικού

Dynamics 365 Field Service Mixed Reality Features

Το Dynamics 365 Field Service υποστηρίζει την τεχνολογία μικτής πραγματικότητας (Mixed Reality), με το Dynamics 365 Remote Assist και το Dynamics 365 Guides. Ο τεχνικός, φορώντας το κατάλληλο headset, μπορεί να πραγματοποιεί μια ολοκληρωμένη εικονική εκπαίδευση επί το έργω. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίζει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα που προκύπτει, συνδυάζοντας τον πραγματικό κόσμο με ψηφιακή πληροφορία που λαμβάνει στο οπτικό του πεδίο.

Ακόμα, χάρη στην τεχνολογία IoT (Internet of Things), οι αισθητήρες και οι διάφορες συνδεδεμένες συσκευές επικοινωνούν άμεσα με το Dynamics 365 Field Service, βοηθώντας στον προηγμένο εντοπισμό και τη διάγνωση προβλημάτων. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους τεχνικούς να εντοπίζουν και να επιλύουν απομακρυσμένα τυχόν θέματα πριν γίνουν πραγματικό πρόβλημα, αντικαθιστώντας μόνο τα προβληματικά εξαρτήματα.

Dynamics 365 Field Service IoT Features

D365 Apps

ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Ήρθε η ώρα για προληπτική και συνδεδεμένη συντήρηση στο πεδίο

  • Εξοικονόμηση της διαχείρισης αποθεμάτων: Συγχρονίστε και παρακολουθήστε το απόθεμα ακόμα και σε επίπεδο φορτηγού και μάλιστα με επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο.
  • Ενδυναμώστε τις αποστολές υλικού: Διαχειριστείτε τις αναθέσεις πόρων σε πολλαπλές παραγγελίες εργασίας χρησιμοποιώντας μια διαδραστική πλατφόρμα προγραμματισμού με την ευκολία drag and drop.
  • Αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας: Επιτρέψτε τους πελάτες σας να επικοινωνούν μαζί σας, παρακολουθώντας οι ίδιοι την πορεία του ζητήματός τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού ηλεκτρονικά, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη σε εσάς και την εξυπηρέτηση πελατών που παρέχετε.

Οι συναντήσεις δεν είναι πάντα εύκολες και τα ταξίδια δεν είναι πάντοτε μία επιλογή. Με το Dynamics 365 Remote Assist δίνετε τη δυνατότητα στους τεχνικούς σας να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά και από διαφορετικές τοποθεσίες. Χρησιμοποιείστε το HoloLens, Android, ή iOS συσκεύες για προληπτικές ή έκτακτες εργασίες συντήρησης. Με τη δύναμη τεχνολογιών μικτής πραγματικότητας (mixed reality), οι μηχανικοί μπορούν να διαμοιράζονται την εικόνα που βλέπουν στο πεδίο με ειδικούς και να λάμβάνουν τη βοήθεια που χρειάζονται, διατηρώντας πλήρη ελευθερία κινήσεων. Οι απομακρυσμένοι έλεγχοι πραγματοποιούνται μέσω ενός συνδυασμού βίντεο, στιγμιοτύπων οθόνης και σημειώσεων. Όποια ενέργεια και αν απαιτείται, το Dynamics 365 Remote Assist βοηθά εσάς και τις ομάδες σας να γκρεμίσετε το εμπόδιο της απόστασης, να επικοινωνήσετε και να φέρετε εις πέρας ακόμη περισσότερα.

Με το Dynamics 365 Guides η διαδικασία ένταξης των νέων εργαζομένων σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Δημιουργήστε απλές, αναλυτικές οδηγίες στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο και 3D μοντέλα. Αυτές οι οδηγίες γίνονται τα κατάλληλα εργαλεία για την πρακτική εκπαίδευση των νέων υπαλλήλων σας, που μαθαίνουν στην πράξη. Με τη χρήση του Microsoft Hololens, οι οδηγίες δημιουργούν ολογράμματα που κινούνται με την κίνηση των εκπαιδευόμενων, δείχνοντάς τους τα εργαλεία και τα εξαρτήματα που χρειάζονται και τι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Μαθαίνουν με τον δικό τους ρυθμό, μέσα από μία άνετη και άμεση εμπειρία. Για πρώτη φορά, οι managers βλέπουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδση των εργαζομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Με τη χρήση Power BI dashboards, τα δεδομένα απόδοσης οπτικοποιούνται σε μια πλήρη εικόνα που σας βοηθά να βελτιώνετε τις διαδικασίες σας και να αναγνωρίζετε τα σημεία που χρίζουν εκπαίδευσης.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ DYNAMICS 365

ERP: Finance & Supply Chain Management

Ενοποιήστε όλες τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας κι αναπτυχθείτε με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Περισσότερα

CRM: Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales

Περισσότερα

Marketing

Με το Dynamics 365 Marketing στοχεύετε το σωστό κοινό, σχεδιάζετε και οργανώνετε καμπάνιες και παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τους

Περισσότερα

HRMS: Human Resources

Δημιουργείστε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποί και η επιχείρησή σας εξελίσσονται συνεχώς, με βέλτιστες διαδικασίες HR, άμεση πληροφόρηση και αυξημένη εταιρική ευελιξία

Περισσότερα

Customer Service

Καταγράψτε αιτήματα πελατών και συνεργατών από διαφορετικά κανάλια. Με το Dynamics 365 Customer Service ανταποκριθείτε πιο γρήγορα και αυξήστε την εμπιστοσύνη τους στην επιχείρησή σας

Περισσότερα

Field Service

Με το Dynamics 365 Field Service προγραμματίζετε προληπτικούς ελέγχους ή αιτήματα συντήρησης ενώ βελτιστοποιείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των εργαζόμενων στο πεδίο

Περισσότερα

RETAIL: Commerce

Βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες μέσα από όλα τα κανάλια πωλήσεων και αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με το Dynamics 365 Commerce

Περισσότερα

Project Operations

Διαχειριστείτε τα έργα σας σε κάθε λειτουργία της επιχείρησής σας στο σωστό χρόνο με τους σωστούς πόρους με το Dynamics 365 Project Operations

Περισσότερα
ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
HRMS: Human Resources
Marketing
Business Central