Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησής σας είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της. Με το Dynamics 365 Human Resources δημιουργείτε ένα καινοτόμο περιβάλλον εργασίας, μέσα στο οποίο οι εργαζόμενοί σας μπορούν να εξελιχθούν και να αναδείξουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, βελτιώνοντας τη δική τους απόδοσή τους και, φυσικά, του οργανισμού σας.

Το Dynamics 365 Human Resources καθιστά τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού πιο ευέλικτη και δυναμική. Διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων με προηγμένα insights και ισχυρά analytics. Με την ενσωματωμένη Power BI λειτουργικότητα που διαθέτει σας επιτρέπει να μετάτρέψετε, να αναλύσετε και να οπτικοποιήσετε τα δεδομένα των εργαζομένων σας σε λεπτομερή γραφήματα, πλήρως προσβάσιμα από οποιαδήποτε συσκευή. Το Dynamics 365 Human Resources περιλαμβάνει επιπλέον πλούσια εργαλεία για τη διαχείριση του υφιστάμενου ανθρώπινου δυναμικού σας αλλά και την οργάνωση διαδικασιών που βοηθούν τους νέους υπαλλήλους να ενσωματωθούν καλύτερα στην επιχείρηση.

Οι σύμβουλοι της DIS, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν, θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τη λύση που ανταποκρίνεται και καλύπτει πλήρως τις δικές σας ανάγκες.

Μετάβαση από την απρόσωπη διαχείριση στην εταιρική κουλτούρα

  • Προσφέρετε στους managers και τους υπαλλήλους σας βασικές λειτουργίες HR, με εξειδικευμένα περιβάλλοντα εργασίας προσαρμοσμένα σε κάθε ρόλο. Με το Self-Service Workspace, οι εργαζόμενοί σας μπορούν εύκολα να φτιάξουν το προσωπικό τους προφίλ, να συμπληρώσουν τις δεξιότητές τους, να αιτηθούν άδεια και να διαχειριστούν τις εταιρικές τους παροχές.

  • Βοηθήστε τους διευθυντές των τμημάτων να αναγνωρίσουν τις πιθανές ανάγκες εκπαίδευσης και να δημιουργήσουν μαθήματα για τους εργαζόμενους.

  • Ενδυναμώστε την συνεργασία μεταξύ των ομάδων σας, αναγνωρίζοντας το συναίσθημα των εργαζομένων σας μέσα από ειδικά διαμορφωμένα ερωτηματολόγια, με το Microsoft Forms Pro.

D365 Apps

ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
Marketing
Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Το Dynamics 365 Human Resources σας βοηθά να εξορθολογίσετε τις διαδικασίες σας και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας, δημιουργώντας μια ευέλικτη και υψηλής απόδοσης κουλτούρα μέσα στην επιχείρηση που περιλαμβάνει τους πάντες.

Τα ισχυρά πλεονεκτήματα του Dynamics 365 Human Resources:

  • Process automation: Πλέον οι αιτήσεις για αλλαγή αρμοδιοτήτων δεν είναι ανάγκη να περνούν από το τμήμα ανθρώπινων πόρων και μπορεί να γίνεται απευθείας από τους managers. Έτσι, μειώνονται τα διοικητικά καθήκοντα απελευθερώνοντας χρόνο για πιο στρατηγικές πρωτοβουλίες.
  • Employee retention rate increase: Αυξήσετε το χρόνο παραμονής των υπαλλήλων σας. Ενθαρρύνετε τους εργαζόμενούς σας να προωθούν προληπτικά τη σταδιοδρομία τους δημιουργώντας ένα προσωπικό προφίλ στο οποίο παρουσιάζουν τις δεξιότητές τους ευθυγραμμίζοντας τες με στόχους και ευκαιρίες.

  • Performance increase: Δώστε στους υπεύθυνους των τμημάτων τη δυνατότητα να δημιουργούν ομάδες υψηλής απόδοσης. Παρέχετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την οργάνωση, παρακολουθήστε τα επιτεύγματα, προσδιορίστε τα προβλήματα και λάβετε άμεσα μέτρα για τη βελτιστοποίηση της ομάδας.

  • Compliance: Βελτιώστε την ακρίβεια και ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο από τη μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, οδηγώντας τη σωστή ενέργεια στον κατάλληλο υπάλληλο μέσω αυτοματοποιημένων εργασιών και διαδικασιών.

Dynamics 365 Human Resources

Διασύνδεση με το LinkedIn

Ο ανταγωνισμός για τα κορυφαία ταλέντα είναι ιδιαίτερα έντονος. Το Dynamics 365 Human Resources σε συνδυασμό με τις λύσεις LinkedIn Talent σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε τον έλεγχο της διαδικασίας πρόσληψης στα χέρια σας και να ανακαλύψετε τους σωστούς υποψήφιους που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε. Για τη διαδικασία ένταξης των νέων υπαλλήλων σας, το Dynamics 365 Guides και η διασύνδεση με το LinkedIn Learning σας βοηθά να εξαλείψτε το άγχος που έρχεται αναπόφευκτα με την έναρξη μιας νέας εργασίας. Κάντε τους νέους υπαλλήλους σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και χαρίστε τους εξατομικευμένες εμπειρίες που βελτιώνουν τη γραφειοκρατία, αυξάνουν την αφοσίωση και επιταχύνουν το χρόνο ένταξης των νέων υπαλλήλων μέσα στην επιχείρηση.

Προσθέστε τις εξειδικευμένες εφαρμογές του Dynamics 365 και προσφέρετε στους εργαζόμενούς σας την ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη εμπειρία που περιμένουν.

Με το Dynamics 365 Guides η διαδικασία ένταξης των νέων εργαζομένων σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Δημιουργήστε απλές, αναλυτικές οδηγίες στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο και 3D μοντέλα. Αυτές οι οδηγίες γίνονται τα κατάλληλα εργαλεία για την πρακτική εκπαίδευση των νέων υπαλλήλων σας, που μαθαίνουν στην πράξη. Με τη χρήση του Microsoft Hololens, οι οδηγίες δημιουργούν ολογράμματα που κινούνται με την κίνηση των εκπαιδευόμενων, δείχνοντάς τους τα εργαλεία και τα εξαρτήματα που χρειάζονται και τι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Μαθαίνουν με τον δικό τους ρυθμό, μέσα από μία άνετη και άμεση εμπειρία. Για πρώτη φορά, οι managers βλέπουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδση των εργαζομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Με τη χρήση Power BI dashboards, τα δεδομένα απόδοσης οπτικοποιούνται σε μια πλήρη εικόνα που σας βοηθά να βελτιώνετε τις διαδικασίες σας και να αναγνωρίζετε τα σημεία που χρίζουν εκπαίδευσης.

Ξεκινήστε με ό,τι χρειάζεστε και εμπλουτίστε τη λειτουργικότητα του συστήματος σας όσο οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται, προσθέτοντας περισσότερες εφαρμογές που ενσωματώνονται απόλυτα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ DYNAMICS 365

ERP: Finance & Supply Chain Management

Ενοποιήστε όλες τις βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας κι αναπτυχθείτε με μια ισχυρή ERP λύση, το Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management.

Περισσότερα

CRM: Sales

Ανακαλύψτε και ακολουθήστε ευκαιρίες, χτίστε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας με το Dynamics 365 Sales

Περισσότερα

Marketing

Με το Dynamics 365 Marketing στοχεύετε το σωστό κοινό, σχεδιάζετε και οργανώνετε καμπάνιες και παρακολουθείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τους

Περισσότερα

HRMS: Human Resources

Δημιουργείστε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι άνθρωποί και η επιχείρησή σας εξελίσσονται συνεχώς, με βέλτιστες διαδικασίες HR, άμεση πληροφόρηση και αυξημένη εταιρική ευελιξία

Περισσότερα

Customer Service

Καταγράψτε αιτήματα πελατών και συνεργατών από διαφορετικά κανάλια. Με το Dynamics 365 Customer Service ανταποκριθείτε πιο γρήγορα και αυξήστε την εμπιστοσύνη τους στην επιχείρησή σας

Περισσότερα

Field Service

Με το Dynamics 365 Field Service προγραμματίζετε προληπτικούς ελέγχους ή αιτήματα συντήρησης ενώ βελτιστοποιείτε το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των εργαζόμενων στο πεδίο

Περισσότερα

RETAIL: Commerce

Βελτιώστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες μέσα από όλα τα κανάλια πωλήσεων και αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με το Dynamics 365 Commerce

Περισσότερα

Project Operations

Διαχειριστείτε τα έργα σας σε κάθε λειτουργία της επιχείρησής σας στο σωστό χρόνο με τους σωστούς πόρους με το Dynamics 365 Project Operations

Περισσότερα
ERP: Finance & Operations
CRM: Sales
Customer Service
Field Service
Project Operations
RETAIL: Commerce
Marketing
Business Central