Είστε χονδρέμπορος ανταλλακτικών, έχετε συνεργείο, αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, εταιρεία ενοικίασης ή δραστηριοποιείστε με οποιονδήποτε τρόπο στον κλάδο της βαριάς βιομηχανίας; Μην καθυστερείτε άλλο τον ψηφιακό σας μετασχηματισμό, καθώς από αυτό εξαρτάται το μέλλον της επιχείρησής σας.

Ο χώρος του αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και δύσκολος. Τα περιθώρια κέρδους κυμαίνονται, οι πελάτες γίνονται πιο απαιτητικοί κι εσείς προσπαθείτε, πολλές φορές χειροκίνητα, να παρακολουθείτε τις εξελίξεις στον κλάδο σας, το πελατολόγιό σας και τις καθημερινές σας εργασίες. Στην δύσκολη «εξίσωση» που προσπαθείτε να λύνετε καθημερινά υπάρχουν και οι προμηθευτές, τα ανταλλακτικά και τα παρελκόμενα που αλλάζουν, οι προδιαγραφές και οι κανονισμοί που πρέπει να τηρείτε.

Αυτό που χρειάζεστε είναι κάποιον να σας καθοδηγήσει να αξιοποιήσετε τη σύγχρονη τεχνολογία για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό. Η DIS είναι ο κατάλληλος συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες σε κάθε κλάδο και οι εξειδικευμένοι της σύμβουλοι θα αναλάβουν σχεδιάσουν ένα πλάνο ανάπτυξης ειδικά για τη δική σας επιχείρηση.

Λύσεις

Microsoft Dynamics 365
b-anywhere mobile business
Business Intelligence
Document Management
Office 365
Azure
Innovative ERP
Microsoft Dynamics 365 Business Central

Κλάδοι

Retail
FMCG
Βιομηχανία
Automotive & Machinery
Χονδρικό εμπόριο & Διανομή
Υπηρεσίες

Το ιδανικό εργαλείο για το χώρο της βαριάς βιομηχανίας

  • Κατασκευή, επισκευή & συντήρηση: Το Annata 365 for Manufacturing είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων που ασχολούνται με την κατασκευή, εμπορία, διανομή, πώληση και συντήρηση οχημάτων και μηχανημάτων (επιβατικά, μοτοσικλέτες, φορτηγά, λεωφορεία, άλλα μηχανήματα), τόσο για το κύριο προϊόν, όσο και τα εξαρτήματά του, όπως κινητήρες κ.λπ. Παράλληλα η λύση καλύπτει και επιχειρήσεις που ασχολούνται με «βαριά» οχήματα και εξοπλισμό, αλλά και αυτές του κλάδου της συντήρησης, όπως τα συνεργεία.
  • Αντιπροσωπεία & πώληση: Σας διασφαλίζει ολοκληρωμένο έλεγχο των παραγγελιών των οχημάτων, την αποστολή και τη διανομή στο δίκτυο των αντιπροσώπων. Επιπλέον, διαχειρίζεται τα ανταλλακτικά, τις επιστροφές, τις εγγυήσεις τόσο για τα οχήματα, όσο και για τα επί μέρους τμήματά τους. Το Annata 365 καλύπτει τόσο τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την εισαγωγή με το Annata 365 for Importer & Wholesale, όσο και αυτές που τα μεταπωλούν στον τελικό πελάτη (ιδιώτη, επαγγελματία) με το Annata 365 for Dealer.
  • Ενοικίαση: Ειδικά για το χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και εξοπλισμού (οχημάτων, εργαλείων, μηχανημάτων κ.λπ), το Annata 365 for Rental προσφέρει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεται η επιχείρηση για να παρακολουθεί τον κύκλο ενοικίασης, την τιμολόγηση, τις επιστροφές και τη συντήρηση. Επιπλέον, το ενσωματωμένο Annata Power BI σας παρέχει πολύτιμες αναφορές και αναλύσεις.