Την Πέμπτη 19/12 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Βιομηχανικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο ΣΕΒ με στόχο την επαγρύπνηση της χώρας μας ενόψει όλων των μεγάλων αλλαγών που θα επέλθουν από την 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

Πολλοί καταξιωμένοι ομιλητές, μαζί και ο Πρωθυπουργός, κος Μητσοτάκης τόνισαν την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει για νέες πολιτικές δράσεις με άμεσο στόχο η ελληνική βιομηχανία να περάσει εγκαίρως στον ψηφιακό μετασχηματισμό ανοίγοντας τον δρόμο για νέες θέσεις εργασίας και επαγγελματική σταθερότητα. Η απλοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος με ελάφρυνση του εργοδότη και ταυτόχρονη ωφέλιμη αξία για τον εργαζόμενο θα καταστήσει την Ελλάδα διεθνώς ανταγωνιστικότερη.

H DIS, στηρίζοντας έμπρακτα κάθε δράση που ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, χορήγησε το Βιομηχανικό Συνέδριο του ΣΕΒ. Η ομάδα μας μαζί με συνεργάτες παρακολούθησε τα τεκταινόμενα της εκδήλωσης και τους προβληματισμούς που ανέκυψαν μέσα από αυτή. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις να ξεπεράσουν το φόβο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε αλλαγή, όπως ανέφερε και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ, και να βρουν λύση στις δυσκολίες που παρατάσσει η εποχή. Στην DIS γνωρίζουμε καλά ότι η καινοτομία είναι το μέσο για να επιτευχθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός που θα οδηγήσει την ελληνική επιχειρηματικότητα σε νέα διεθνή ανταγωνιστικά μονοπάτια.