Στην κατηγορία «Υπηρεσίες & Συστήματα Πληροφορικής» βραβεύτηκε η DIS στα Sales Excellence Awards 2018, για το mobile app b-anywhere SFA.

Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική εποχή και ιδιαίτερα στο χώρο των FMCG, η DIS εισήγαγε μία καινοτομική προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για τις ενέργειες που αφορούν όλη την οργάνωση των πωλήσεων.

Πρόκειται για ένα mobile app, που επιτρέπει στη Διοίκηση να αποκτήσει στρατηγική εικόνα 360ο για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, να προσεγγίσει νέες αγορές, να αυξήσει μερίδια και να καθιερώσει Just in Time πρακτικές μειώνοντας το κόστος των αποθεμάτων. Η ομάδα πωλήσεων γνωρίζει εν κινήσει τις εκκρεμότητες, επιλύει ταχύτερα τυχόν προβλήματα πελατών και διαχειρίζεται άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις εμπορικές διαδικασίες – από την προσφορά, την παραγγελία, την παράδοση έως και την είσπραξη. To b-anywhere είναι ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, κρίσιμη πληροφορία για την προσπάθεια κάθε εταιρίας να βρίσκεται σε ηγετική θέση στην αγορά.

Με βασικό στρατηγικό πλεονέκτημα την προσωποποιημένη προσέγγιση κάθε πελάτη ανάλογα με τον κλάδο στον οποίο ανήκει, το b-anywhere γίνεται αρωγός στην καθιέρωση και ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ εταιρίας και πελάτη, μέσω της άμεσης και εξειδικευμένης εξυπηρέτησης.