Η DIS και το iAnywhere mobile app απέσπασαν το χρυσό βραβείο στα Mobile Excellence Awards 2018, στην κατηγορία «Mobile Sales-Force & CRM Applications», για την υλοποίηση έργου ψηφιακού μετασχηματισμού στην ομάδα πωλήσεων της «ΚΡΙ-ΚΡΙ Βιομηχανία Γάλακτος ΑΒΕΕ».

H πολλαπλά βραβευμένη cross-platform mobile εφαρμογή της DIS είναι μία καινοτόμος προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για την οργάνωση των πωλήσεων, αποτέλεσμα της συνεχόμενης επένδυσής μας στο mobility και το cloud ως πυλώνες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. To iAnywhere είναι ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει στη Διοίκηση και την ομάδα πωλήσεων μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τελικό πελάτη και την εφοδιαστική αλυσίδα, καθώς και την καταγραφή της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες κρίσιμες για κάθε εταιρία που θέλει να βρίσκεται σε ηγετική θέση στην αγορά.

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ Βιομηχανία Γάλακτος ΑΒΕΕ, αναγνωρίζοντας το added value της λύσης, επέλεξε την DIS και το iAnywhere μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο του mobile merchandise planning, σε μια εποχή ιδιαιτέρως ανταγωνιστική για τον κλάδο των FMCG.