Η DIS στήριξε ως Χρυσός Χορηγός το Microsoft Summit 2018 που διεξήχθη στις 22 Μαίου στην Άιθουσα «Σταύρος Νιάρχος», της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η DIS, επενδύοντας διαρκώς στην καινοτομία και την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη γιορτή της Πληροφορικής που άνοιξε ένα παράθυρο στο μέλλον, μεταφέροντας την τεχνολογία του αύριο στην Ελλάδα του σήμερα.

Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 1.500 εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κλάδου, στελέχη Πληροφορικής, πελάτες και συνεργάτες, ενώ συμμετείχαν διεθνούς φήμης ομιλητές που ενημέρωσαν το κοινό για τις συναρπαστικές εξελίξεις που συντελούνται στον χώρο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας. Σημαντική αναφορά στο συνέδριο είχε η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης και οι τρόποι με τους οποίους εφαρμόζεται σε όλους τους κλάδους των σύγχρονων επιχειρήσεων, με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ανάπτυξή τους στον κόσμο του μέλλοντος.