Η DIS παρακολούθησε το Microsoft Business Applications Summit 2020. Το συνέδριο φέτος πραγματοποιήθηκε στις 6-7 Μαΐου ψηφιακά, λόγω των παγκόσμιων μέτρων περιορισμού της πανδημίας. Στα ψηφιακά sessions, που είναι διαθέσιμα on-demand, παρουσιάστηκαν όλες οι επερχόμενες και συναρπαστικές αλλαγές στην οικογένεια προϊόντων Dynamics 365 και Power Platform.

Συνεργάτες, χρήστες και decision makers συνδέθηκαν και ενημερώθηκαν για τις νέες ευκαιρίες και δυνατότητες που παρέχουν τα Microsoft business applications. Μία συναρπαστική νέα εποχή έχει ξεκινήσει, με οδηγό εργαλεία Artificial Intelligence, Mixed Reality και Machine Learning.

Οι εφαρμογές της σουίτας του Dynamics 365 εμπλουτίζονται με ισχυρά insights και analytics, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον τελικό πελάτη και την πορεία πώλησης. Η λειτουργικότητα των Virtual Bots και η omnichannel προσέγγιση του Dynamics 365 Customer Service βοηθούν τα τμήματα customer service με τις καθημερινές εργασίες τους και αυξάνουν την παραγωγικότητά τους. Η λειτουργικότητα A/B Testing προστέθηκε στο Dynamics 365 Marketing, μαζί με βελτιωμένες δυνατότητες σχεδίασης περιεχομένου, τμημάτων πελατών και υποστήριξης ερευνών. Το Dynamics 365 Sales και το Dynamics 365 Finance εμπλουτίζονται με εξελιγμένα μοντέλα προβλέψεων. Ανακοινώθηκαν POS extensions και Azure AD support για το Dynamics 365 Commerce. Παρουσιάστηκε το Dynamics 365 Project Operations, μία ολοκληρωμένη εφαρμογή που ενώνει στοιχεία και δυνατότητες από το Dynamics 365 Project Service Automation, το Microsoft Project για το web, καθώς και το project management accounting από το Dynamics 365 Finance σε ένα μοναδικό πακέτο.

Τα προϊόντα της πλατφόρμας Power Platform εμπλουτίζονται με σημαντικές επιπλέον λειτουργικότητες. Προσωποποιημένα γραφήματα, εκτεταμένα εργαλεία development, ενσωματωμένες δυνατότητες AI και ισχυρή διασύνδεση με Teams και Azure είναι μόνο λίγα από τα νέα features που ανακοινώθηκαν για το 2020.

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!