Διαθέτοντας εμπειρία 63 ετών η ΚΡΙ-ΚΡΙ παράγει προϊόντα – γιαούρτια, φρέσκο γάλα και παγωτά – στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στις Σέρρες, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, διατηρώντας όμως την ελληνική παράδοση. Πέραν της παρουσίας της στην εγχώρια αγορά η ΚΡΙ ΚΡΙ πλέον έχει επιτύχει δυναμική ανάπτυξη διεθνώς, με εξαγωγές των προϊόντων της σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες SM.

Στο πεδίο της εμπορίας των καταναλωτικών αγαθών ο ανταγωνισμός είναι κάτι παραπάνω από έντονος, ενώ η προνομιακή σχέση με τον πελάτη κερδίζεται πρωτίστως και σε μεγάλο μέρος μέσω της εξασφάλισης νέας εμπειρίας στη σχέση του με την εφοδιαστική αλυσίδα. Αρωγός αυτής της προσπάθειας γίνεται το b-anywhere, μέσω του οποίου η ΚΡΙ-ΚΡΙ αποκτά τη δυνατότητα να έχει προνομιακή παρουσία στους υφιστάμενους πελάτες της και ταυτόχρονα να προσεγγίζει νέες αγορές με την εξειδίκευση που απαιτείται, να διευρύνει την παρουσία της σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και να αυξήσει τόσο το πελατολόγιο όσο και τη γκάμα των προϊόντων που μπορεί να προσφέρει.

Με το iAnywhere καταφέραμε να δώσουμε ένα ισχυρό εργαλείο στην ομάδα πωλήσεων της ΚΡΙ-ΚΡΙ, παρέχοντάς της real-time πληροφόρηση στο σημείο πώλησης. Αποκτήσαμε μια δομημένη αποτύπωση της αγοράς που συμβάλλει δημιουργικά στην στρατηγική μας.