Για την υλοποίηση του mobile app iAnywhere SFA βραβεύτηκαν η DIS και η ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ στην κατηγορία «Mobility & Mobile Εφαρμογές» των IMPACT BITE Awards 2018. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 στον Ιππόδρομο Αθηνών και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότερα από 550 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.

Η συμμετοχή της DIS με την ΚΡΙ-ΚΡΙ ήρθε στην πρώτη θέση της κατηγορίας «Mobility & Mobile Εφαρμογές» αποσπώντας το Silver βραβείο με το iAnywhere, ένα app ειδικά σχεδιασμένο να επιτρέπει την καταγραφή και την αξιολόγηση των σημείων πώλησης αλλά και της παρουσίας και πορείας του ανταγωνισμού σε πραγματικό χρόνο.

Η DIS εισήγαγε μία καινοτομική προσέγγιση στην υιοθέτηση νέων κινητών τεχνολογιών για τις ενέργειες που αφορούν όλη την οργάνωση των πωλήσεων και την απόκτηση ολιστικής εικόνας για τον πελάτη αλλά και την εφοδιαστική αλυσίδα. Το iAnywhere είναι το κατάλληλο εργαλείο για κάθε εταιρεία που θέλει να χτίσει customer loyalty και να αυξήσει τις πωλήσεις της, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος που απαιτείται.