Ο κ. Φωκίων Αγγελόπουλος, ένα σημαντικό στέλεχος στον χώρο της Πληροφορικής, εντάσσεται ως νέος Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της DIS – Dynamic Integrated Solutions.
Έχοντας στο ενεργητικό του εμπειρία 30 ετών σε θέσεις ευθύνης και ηγετικούς ρόλους σε πρωτοπόρες εταιρείες του χώρου, όπως οι IBM, DEC, Cisco Systems, Microsoft και SAP, αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της DIS.
O Φωκίων Αγγελόπουλος είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Imperial College.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της DIS, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, δήλωσε:

Καλωσορίζουμε τον Φωκίωνα Αγγελόπουλο ως νέο Αντιπρόεδρο της εταιρείας μας και ευχόμαστε η συνεργασία μας να είναι μακροχρόνια και επιτυχημένη. Προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία και κατάρτισή του θα συνεργήσουν δυναμικά στην επόμενη ημέρα της ήδη επιτυχημένης πορείας και την περαιτέρω ανάπτυξη της DIS.

Ο νέος Αντιπρόεδρος της DIS, Φωκίων Αγγελόπουλος, σχολίασε:

Είμαι πολύ χαρούμενος με την ένταξή μου στην οικογένεια της DIS και είμαι σίγουρος ότι θα συνεισφέρω στην ανάπτυξή της. Με την εμπειρία μου, στοχεύω να συνδράμω στην επιτυχία της εταιρείας και, συγκεκριμένα, στην προώθηση και τον εμπλουτισμό των καινοτόμων λύσεών της για την Ελληνική και διεθνή αγορά.