Το Empowering Agile Insights Conference, το οποίο διοργάνωσαν οι Boussias Communications και Frontira, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου.

H DIS χορήγησε τη συγκεκριμένη διοργάνωση σε μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές του επιχειρείν, όπου η πανδημία και οι προκλήσεις που τη συνοδεύουν, απαιτούν τόσο την εφαρμογή ευέλικτων πρακτικών, όσο και τον ψηφιακό μετασχηματισμό κάθε επιχείρησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Τάσος Βιδαλάκης, Business Development Manager for Customer Engagement στη DIS, μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία του σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να γίνουν ευέλικτες οι λειτουργίες των πωλήσεων, του Marketing, καθώς και το μοντέλο διοίκησης και η στρατηγική, μέσω cloud λύσεων. Συγκεκριμένα, επισήμανε την αδιαμφισβήτητη αξία και αξιοπιστία των Microsoft Dynamics 365 λύσεων, οι οποίες έρχονται να αλλάζουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθιστώντας τον αφενός πιο ευέλικτο από ποτέ και αφετέρου συμβατό με όσα επιτάσσει η νέα εποχή. Mία μονάχα λύση υπάρχει στην πολύπλοκη αυτή εξίσωση της νέας πραγματικότητας για δυνατούς λύτες και αυτή είναι τα Microsoft Dynamics 365 bizApps.

Σε έναν σύγχρονο κόσμο, που χαρακτηρίζεται από ραγδαίες αλλαγές, απαιτούνται και νέες επιχειρηματικές μεθοδολογίες. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των αλλαγών που θα επιφέρει το μέλλον και έχοντας σύμμαχό της την εξειδίκευση και τη γνώση των σύγχρονων επιχειρηματικών πρακτικών, η DIS προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των επιχειρήσεων και τις οχυρώνουν απέναντι σε κάθε πρόκληση.