Στηρίζοντας διαχρονικά τις δράσεις και πρωτοβουλίες του ΣΕΒ, η DIS χορήγησε την Ετήσια Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη 29 Ιουνίου.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με κεντρικό μήνυμα το «Επενδύουμε στο εμείς, χτίζουμε μέλλον» #ElladaAllios, και η DIS, ως Μέλος και χορηγός του ΣΕΒ, έδωσε δυναμικά το παρόν, συμβάλλοντας για ακόμα μία χρονιά στην ενίσχυση του θεσμού και έχοντας ως γνώμονα ότι η επένδυση στον ψηφιακό μετασχηματισμό συνιστά τον μονόδρομο που θα οδηγήσει το ελληνικό επιχειρείν στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη.

Στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός των δράσεων και του πολύπλευρου έργου του ΣΕΒ, οι βασικές κατευθύνσεις, καθώς και το επερχόμενο πρόγραμμα δράσης του Συνδέσμου. Παράλληλα, στα Μέλη απευθύνθηκε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην Ανοικτή Εκδήλωση έλαβαν χώρα τοποθετήσεις και συζήτηση του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, του CEO της Pfizer, κ. Albert Bourla, και του Προέδρου του ΔΣ του ΣΕΒ, κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλου.