Η DIS – Dynamic Integrated Solutions, ηγετικός System Integrator και ISV στην Ελληνική αγορά, εντάσσει εννέα Microsoft Dynamics 365 cloud λύσεις της στο Microsoft AppSource, που επιλέχθηκαν ως προτιμώμενες από τη Microsoft, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους publishing συνεργάτες στο region. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται να επιστεγάσει την αξία της DIS για τη Microsoft, ως πλήρως εναρμονισμένου παρόχου cloud λύσεων με τη στρατηγική της εταιρείας.

Applications

Services

  • Dynamics 365 Customer Engagement

  • Dynamics 365 Human Resources

Οι συγκεκριμένες cloud native υπηρεσίες υποβλήθηκαν σε ενδελεχή διαδικασία ελέγχου και εγκρίθηκαν από τη Microsoft. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται ευρέως σε κάθε εκπόνηση έργου της DIS, επιταχύνοντας τον χρόνο υλοποίησης και ανταποκρινόμενες στις ανάγκες των πελατών. Η εν λόγω διαδικασία διεξήχθη από επίλεκτη ομάδα ειδικών της Microsoft, η οποία αξιολογεί τις λύσεις συνεργατών της, συγκεκριμένων και αποδεδειγμένων δεξιοτήτων.

Ο κ. Δημήτρης Κοντούλης, Services Manager της DIS, δήλωσε:

«Η διαθεσιμότητα των cloud λύσεών μας στο Microsoft AppSource έρχεται να επισφραγίσει τεχνογνωσία μας στις επιχειρηματικές διαδικασίες, έχοντας εκπονήσει περισσότερα από 70 Dynamics έργα (ERP, CRM, WMS, HR) μέχρι σήμερα. Παράλληλα, η δημιουργία δικού μας Intellectual Property και η διάκριση αυτή από τη Microsoft αποτέλεσε για εμάς ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την ομάδα μας, η οποία ανταπεξήλθε επάξια σε αυτές, χάρη στην εξειδίκευση και διαχρονική δέσμευσή της για διαρκή εξέλιξη.»

Ο κ. Κωνσταντίνος Καττιρτζής, Partner Development Lead της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε:

«Η ένταξη cloud λύσεων και εφαρμογών των συνεργατών μας, τόσο στο AppSource όσο και στο Marketplace αποτελεί για μας στρατηγικό στόχο με διπλή σημασία. Αφενός επιταχύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε συνεργασία με τη Microsoft, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να αποκτήσουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο πελατών μας, επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα των λύσεών τους σε νέες αγορές. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την DIS, με την οποία μοιραζόμαστε κοινούς στόχους, όπως ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων μέσω της υλοποίησης σύγχρονων πρακτικών και cloud τεχνολογιών.»