Η DIS στηρίζει έμπρακτα ενέργειες που έχουν σκοπό την οχύρωση των επιχειρήσεων με τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια, προκειμένου να διαχειριστούν το απαιτητικό παρόν και να επικρατήσουν σε ένα αβέβαιο μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, ενισχύει ως Χρυσός Χορηγός το επερχόμενο Cloud Computing Conference, το οποίο διοργανώνει η Boussias Communications.

H εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2021, θα αναλύσει διεξοδικά τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την cloud τεχνολογία και τον ζωτικής σημασίας ρόλο της στον ομαλό ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Η DIS είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα, που σύστησαν την υιοθέτηση του cloud στο ελληνικό επιχειρείν και την προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο, υποστηρίζοντας δυναμικά τους οργανισμούς στην επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και ετοιμότητας απέναντι στις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις. Η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει τη σημασία όλης αυτής της προσπάθειας και θα περιστραφεί γύρω από:

  • Τις στρατηγικές μετάβασης στο cloud
  • Tη μείωση λειτουργικού κόστους χωρίς έκπτωση στις επιθυμητές επιδόσεις

  • Τα cloud native applications ως την επόμενη γενιά εφαρμογών

  • Την ασφάλεια που προσφέρει το cloud, καθώς και την προσαρμογή του στο ευρωπαϊκό ρυθμιστικό πλαίσιο

  • Διαφωτιστικά case studies

Σε αυτό το πλαίσιο, o κ. Τάσος Βιδαλάκης, Business Development Manager for Customer Engagement στην DIS, και ο κ. Ιωάννης Πουλής, IT Manager στην AHI Carrier Νότιας Ανατολικής Ευρώπης Κλιματισμού, θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις απόψεις τους σχετικά με τον επιχειρησιακό και ψηφιακό μετασχηματισμό της AHI Carrier σε 14 χώρες, τον οποίο εκπόνησε επιτυχώς η DIS.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πάντα γύρω από την αρχιτεκτονική του cloud και την εκτενή λίστα πλεονεκτημάτων μιας τεχνολογίας, η οποία έχει ήδη αποδειχθεί ως καταλύτης της επιτυχίας του επιχειρηματικού κόσμου και μονόδρομος για την ουσιαστική ανάπτυξή του.