Υποστηρίζοντας διαχρονικά δράσεις, που στοχεύουν στην ενίσχυση του ελληνικού επιχειρείν, η DIS έρχεται να στηρίξει το διεθνές ψηφιακό συνέδριο με τίτλο «Innovative Greeks», που διοργανώνει ο ΣΕΒ σε συνεργασία με την Endeavor Greece.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 Μαρτίου 2021, ενώ την εμπειρία και γνώση τους αναφορικά με την ανάπτυξη της καινοτομίας στο ελληνικό οικοσύστημα θα μοιραστούν καταξιωμένοι επιχειρηματίες, επιτυχημένα στελέχη και επιφανή μέλη της κυβέρνησης.

Γνωρίζοντας ότι η καινοτομία συνιστά το μοναδικό μέσο που θα οδηγήσει το ελληνικό επιχειρείν στην επίτευξη ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, ενώ παράλληλα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας της, η DIS χορηγεί την κορυφαία αυτή εκδήλωση, στηρίζοντας όπως πάντα, τις επιχειρήσεις σε κάθε τους βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους. Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι να συμβάλλει αποφασιστικά στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής επιχειρηματικότητας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, που ξεχωρίζουν για την πρωτοπορία τους και θα καλύψουν τις ανάγκες της επόμενης μέρας, μέσω της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να αφυπνίσει και να ενώσει όλους τους Έλληνες που ασχολούνται με το οικοσύστημα της καινοτομίας παγκοσμίως. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες ευκαιρίες, να συνεργαστούν με κορυφαίες εταιρείες καινοτομίας, να αποκτήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, να εξερευνήσουν νέες αγορές και να αναπτυχθούν σε διεθνές επίπεδο.