Όντας ήδη ένας κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού, βοηθώντας τους πελάτες της στη σχεδίαση και την υλοποίηση του ψηφιακού τους μετασχηματισμού, η DIS συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στους ελάχιστους Direct Cloud Solution Providers στην Ελλάδα, επεκτείνοντας τη στρατηγική της συνεργασία με τη Microsoft.

Το πρόγραμμα CSP επιτρέπει στην DIS να προσφέρει στους πελάτες της άμεση προμήθεια, διαχείριση, υποστήριξη και τιμολόγηση στα cloud προϊόντα της Microsoft (όπως Dynamics 365 Enterprise, Azure, Office 365, Enterprise Mobility Suite, PowerBI και SharePoint), να δημιουργήσει την βέλτιστη δυνατή cloud εμπειρία για εκείνους, καθώς και να βρίσκεται στο επίκεντρο της σχέσης με τους πελάτες της γνωρίζοντας τον κύκλο ζωής της επιχείρησής τους end-to-end.

Τα οφέλη για τους πελάτες περιλαμβάνουν την ευελιξία στον τρόπο πληρωμής μέσω εξατομικευμένων πακέτων (pay-as-you-go κ.α.), self-service portal και άμεση τεχνική και τιμολογιακή υποστήριξη από τον συνεργάτη. Οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν με ό,τι χρειάζονται και να αυξήσουν ή να μειώσουν τις άδειες οποιαδήποτε στιγμή ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους.

Η DIS κατέχει 8 Microsoft Competencies και διαθέτει όλη την απαραίτητη γνώση και τα εργαλεία που απαιτούνται για να βοηθήσει τους πελάτες της να ενταχθούν στον νέο κόσμο του cloud και να αποκτήσουν προστιθέμενη αξία, παρέχοντάς τους το απαιτούμενο επίπεδο υποστήριξης για την μετάβαση τους.