Η DIS – Dynamic Integrated Solutions, ηγετικός System Integrator στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει σήμερα την προαγωγή του Δημήτρη Αθανασίου σε Διευθυντή Πωλήσεων. Ο κ. Αθανασίου θα είναι στο εξής υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής πωλήσεων της εταιρείας, με στόχο να επεκτείνει την πελατειακή της βάση και να διασφαλίσει ότι θα διατηρήσει την κομβική της παρουσία στο τοπίο του ψηφιακού επιχειρησιακού μετασχηματισμού.

«Στον Δημήτρη οφείλουμε ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας μας και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προαγωγή του στη νευραλγική αυτή θέση. Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσει με τον ίδιο επαγγελματισμό και ζήλο στον νέο του ρόλο. Συγχαρητήρια Δημήτρη.», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS.

O κ. Αθανασίου εντάχθηκε στο δυναμικό της DIS το 2006, ως Senior Account Executive και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανέλαβε σημαντικά καθήκοντα. Έχει στο ενεργητικό του εμπειρία 25 ετών σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους οργανισμούς, όπως οι Singular Logic και Intersys, ενώ είναι κάτοχος MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.