Το βραβείο Dynamics 365 Partner in Greece απονεμήθηκε στη DIS – Dynamic Integrated Solutions στο Microsoft Partner Summit 2020, αναδεικνύοντας την εταιρία ως τον καλύτερο συνεργάτη της Microsoft για τις επιχειρηματικές εφαρμογές Dynamics 365 (ERP, CRM, Marketing, HR, Retail).

Αποστολή μας στην DIS είναι να είμαστε αρωγοί στον ψηφιακό μετασχηματισμό των Πελατών μας, γι’ αυτό και επενδύσαμε από την αρχή σε Microsoft cloud τεχνολογίες. Η ελληνική αγορά διανύει μία εποχή ψηφιακών εξελίξεων, αξιοποιώντας επενδύσεις όπως το νέο Microsoft Data Center, ένα από τα πρώτα data centers που στήνει στην Ευρώπη η Microsoft μέσα από την πρωτοβουλία GR for Growth. Η επένδυση αυτή καθιστά την Ελλάδα το επίκεντρο του Cloud στην ΝΑ Ευρώπη, και η DIS είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε νέα πρόκληση, πάντα με γνώμονα την εξέλιξη των πελατών μας.

Με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία μας, ενσωματώνουμε τα best practices του εκάστοτε κλάδου στις σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρουμε στις επιχειρήσεις τα απαραίτητα εργαλεία για να αναπτυχθούν και να ξεχωρίσουν.

Στην εκδήλωση, που διεξάχθηκε για πρώτη φορά ψηφιακά, συμμετείχαν πάνω από 400 εκπρόσωποι από το δίκτυο συνεργατών της Microsoft για να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις της αγοράς, καθώς και σημαντικοί Έλληνες αλλά και διεθνείς ομιλητές.