Η Metron επιτυγχάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της με την DIS, και το Microsoft Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η DIS συνέχισε την ανοδική της πορεία και το 2022 ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η DIS και η ΙΟΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη λύση SFA mobile cross platform “b-anywhere” ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η TEOFERT υλοποιεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, επιλέγοντας την DIS ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιστοποίηση Microsoft Dynamics 365 F&O για την DIS ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποιοί είμαστε

 
 

Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εφαρμόζοντας σύγχρονες επιχειρησιακές πρακτικές και υλοποιούμε λύσεις σχεδιασμένες για το Cloud, σήμερα! Αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας και να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες τους. Παράλληλα, συνάπτουμε στρατηγικές συμφωνίες και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο.

Οι άνθρωποί μας είναι από τους πιο άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες στην ελληνική αγορά τεχνολογίας. Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευσή και πιστοποίησή τους στις νέες τεχνολογίες και λειτουργούμε πάντα με πελατοκεντρική φιλοσοφία.

 
 
Μάθετε περισσότερα
0
Χρόνια ηγετικής παρουσίας στην αγορά
0
Επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων πληροφορικής
0
Κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
0
Πιστοποιήσεις σε τεχνολογίες αιχμής

Ολοκληρωμένες λύσεις IT

Ολοκληρωμένες λύσεις IT

We build, integrate and deliver business software solutions that meet your needs!

Παντού, σε κάθε πλατφόρμα

Παντού, σε κάθε πλατφόρμα

Software προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Software προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

We analyse your needs, we design and develop software, using cutting edge technologies and modern methodologies

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Your Content Goes Here

Customer success stories

Με το b-anywhere καταφέραμε να δώσουμε ένα ισχυρό εργαλείο στην ομάδα πωλήσεων της ΚΡΙ-ΚΡΙ, παρέχοντάς της real-time πληροφόρηση στο σημείο πώλησης. Αποκτήσαμε μια δομημένη αποτύπωση της αγοράς που συμβάλλει δημιουργικά στην στρατηγική μας.
Γιώργος Τσινάβος - Sales Operations Manager, Κρι Κρι Βιομηχανία Γάλακτος ΑΒΕΕ

Το σύστημα αποτέλεσε «καταλύτη αλλαγών», οδηγώντας το re-engineering των διαδικασιών, στοιχείο άκρως απαραίτητο ώστε μία επιχείρηση να είναι ανταγωνιστική και με βελτιστοποιημένες διαδικασίες που θα μειώνουν το κόστος και θα μεγιστοποιούν τα κέρδη.

Στάθης Ανάγνου - CIO, Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε.
Το Microsoft Dynamics AX προσέφερε τα κατάλληλα εργαλεία άμεσης παρακολούθησης κάθε δραστηριότητας της εταιρείας, ειδικά της παραγωγής και των
εμπορικών συμφωνιών, σε ένα περιβάλλον που ενοποίησε το σύνολο των διαδικασιών.
Γιώργος Βρεττός - Γενικός Διευθυντής, EMFI Α.Ε.

Αναζητούσαμε τρόπους προκειμένου να βελτιώσουμε τις εσωτερικές λειτουργίες μας αλλά και τις σχέσεις μας με τους πελάτες. Πλέον τα δεδομένα που συγκεντρώνουμε μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις διαφορετικές ανάγκες των αγορών και των πελατών μας, ώστε να εστιάζουμε εκεί που δημιουργείται υπεραξία για τους τελευταίους.

Αλέξανδρος Σάνδρος - Director of Engineering Solutions Department, Μέτρον Αυτοματισμοί Α.Ε.
Οι mobile τεχνολογίες είναι απαραίτητες για κάθε εταιρία που θέλει να ξεχωρίσει. Με το b-anywhere και το Dynamics CRM, το τμήμα πωλήσεων απέκτησε τα εργαλεία που χρειαζόταν για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας άμεσα και αποτελεσματικά.
Ζήσης Κουκουτάρης - Development Manager, Alfa Α. Κουκουτάρης ΑΕΒΕ

Πλέον μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάθε νέα ευκαιρία πώλησης. Έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής μας αλυσίδας για να παράγουμε, να διαχειριζόμαστε και να διαθέτουμε τα προϊόντα μας όπως επιτάσσουν οι ανάγκες της αγοράς.

Κωνσταντίνος Λαύκας - CCO, ΣΕΛΟΝΤΑ Ιχθυοτροφεία ΑΕΓΕ

Η αλλαγή του μηχανογραφικού συστήματος της ΑΗΙ CARRIER, και μάλιστα η δημιουργία ενιαίου συστήματος σε πέντε χώρες, περιλαμβάνοντας ένα τεράστιο εύρος προϊόντων, υπηρεσιών & διαδικασιών αποτέλεσε για όλους τους εμπλεκομένους ένα μεγάλο στοίχημα. To D365 δίνει τεράστιες δυνατότητες.

Κατερίνα Δήμα - Managing Director, AHI Carrier ΝΑ Ευρώπης

Η διαχείριση της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας ήταν μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Με το Microsoft Dynamics ΑΧ, εξομαλύναμε τις εσωτερικές μας λειτουργίες και καταφέραμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μία πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία, ανεξαρτήτως του σημείου πώλησης.

Τηλέμαχος Κριτσωτάκης - Head of Finance & IT, Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΒΕΕ

Η πλήρης διασύνδεση των δεδομένων πωλήσεων με τον προγραμματισμό αγορών και παραγωγής, μάς βοήθησε να ελέγξουμε τα έξοδά μας και να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί.

Παναγιώτης Ράζος - IT Manager, Help ΑΒΕΕ

Έχοντας αναπτύξει εσωτερικά μια λύση που κάλυπτε τις ανάγκες μας, ήταν δύσκολο να μεταβούμε σε κάτι καινούριο. Το Microsoft Dynamics AX αποδείχθηκε όμως η κατάλληλη λύση που μας κέρδισε τόσο με τις δυνατότητές του κατά την αρχική μετάβαση όσο και με την ευελιξία του στην εφαρμογή νέων πολιτικών.

Γιάννης Νικολαΐδης - IT Manager, Aegean Oil Α.Ε.

Η διασύνδεση όλων των κρίκων της αλυσίδας εφοδιασμού και ο κεντρικός έλεγχος που έχουμε αποκτήσει, μας επιτρέπουν να υλοποιούμε κάθε επιχειρησιακό μας πλάνο γνωρίζοντας ότι το iSeries μπορεί να τα υποστηρίξει.

Ελένη Τσιτσοπούλου - IT Director, JUMBO Α.Ε.
Απλώς δεν μπορούμε να δουλέψουμε χωρίς το b-anywhere – είναι απολύτως απαραίτητο, όσο και το τηλέφωνο! Καθώς αυξάνονται οι πωλήσεις μας, το νέο σύστημα καλύπτει τις προσδοκίες μας, αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους.
Απόστολος Αναγνωστόπουλος - CIO, Chipita Α.Ε.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Ο ψηφιακός σας μετασχηματισμός απέχει μόνο ένα κλικ! Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα κι εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Πριν συνεχίσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για την πολιτική μας για το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων.