Μέλη από την ομάδα της DIS παρευρέθηκαν στο 23o HR Symposium που διοργάνωσε η KPMG την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου μαζί με συνεργάτες και πελάτες για να παρακολουθήσουν όλες τις εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Η agenda του συνεδρίου ήταν γεμάτη με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ομιλίες που ανέδειξαν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες στο HR σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ομάδα της DIS στήριξε την μακροβιότερη εκδήλωση του HR στην Ελλάδα σε ένα κομβικό σημείο, όπου η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού αποκτά νέους ρόλους σε οργανισμούς που συνεχώς αναπτύσσονται και εξελίσσονται σε διάφορους τομείς. Το HR κλήθηκε να παρουσιάσει όλους τους νέους ρόλους και ικανότητες που πρέπει να αναπτύξουν τα μέλη του τμήματος αυτού για να μπορέσει να προσαρμοστεί σε όλες τις αλλαγές που προκύπτουν και στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η ανάγκη των εργαζομένων για ένα υγιές περιβάλλον εργασίας με προϋποθέσεις συνεχούς εξέλιξης αποτελεί την νέα πρόκληση για το σύγχρονο HR. Στην DIS, γνωρίζουμε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών μας και επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη νέων εργαλείων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής με τα best practices της αγοράς, παρέχοντας σε κάθε ρόλο μέσα σε μία επιχείρηση όλα τα απαραίτητα μέσα για να εξελιχθεί και να περάσει στη νέα εποχή.