Νέα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 11:29

Η DIS συμμετείχε στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων ως χορηγός

 Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων με θέμα «Οι Πωλήσεις στο κέντρο της Ανάπτυξης», το οποίο διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μάρκετινγκ (Athens Laboratory of Research in Marketing – A.LA.R.M.) και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολούθησαν περισσότερα από 500 ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 12:26 )
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 20 Μάιος 2015 15:16

Η DIS συμμετείχε στο Enterprise Mobility Conference 2015 ως Μέγας χορηγός 

Αθήνα, 20 Μαΐου 2015 – Με το σύνθημα “In search of the ‘X’ business factor" διεξήχθη την Τετάρτη 20 Μαΐου στο αμφιθέατρο Maroussi Plaza το Enterprise Mobility Conference 2015. Στο συνέδριο συμμετείχε ως Μέγας χορηγός η DIS – Dynamic Integrated Solutions παρουσιάζοντας πληθώρα λύσεων mobility που διαθέτει στην Ελληνική αγορά. Στο περίπτερο που διέθετε η DIS παρουσίασε λύσεις που παρέχουν στους οργανισμούς και στους πελάτες τους μια εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης τόσο για τον τελικό πελάτη όσο και για τον χρήστη του οργανισμού.

Ανάμεσα στις λύσεις παρουσιάστηκε η νέα εφαρμογή Modern POS του Microsoft Dynamics AX for Retail. Το app δίνει την ευκαιρία στον χρήστη να προσφέρει στον πελάτη του καταστήματος ανεπανάληπτη εμπειρία εξυπηρέτησης αφού μπορεί να συνοδεύει τον πελάτη στην αναζήτησή του παρέχοντάς του πληροφορίες για προϊόντα, κάνοντας συγκρίσεις ανάμεσα σε αυτά, προτείνοντας παραπλήσια ή συνοδευτικά προϊόντα ή συζητώντας για τις λίστες επιθυμιών του πελάτη που καταχώρησε στο internet.

Παράλληλα παρουσιάστηκε η mobile λύση Innovative.Anywhere που διευκολύνει τα τμήματα πωλήσεων να διαχειριστούν τις επισκέψεις και τα activities που πρέπει να κάνουν για τους πελάτες τους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα μαζί με τον πελάτη να διαχειριστούν καταλόγους προϊόντων, διαγράμματα τοποθέτησης στο ράφι, προσφορές και διαφημιστικό υλικό.

Για τον εξειδικευμένο χώρο του Automotive παρουσιάστηκαν οι λύσεις Mobile mechanic και Mobile sales executive με τις οποίες δίνεται η ευκαιρία στον μηχανικό υποδοχής και τον πωλητή αντίστοιχα να είναι δίπλα στον πελάτη τους προσφέροντάς του αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση.
Τέλος παρουσιάστηκαν μια σειρά apps που ενδιαφέρον κινητούς υπαλλήλους των οργανισμών μέσα από τις οποίες χειρίζονται καταστάσεις που απαιτούν τις δικές τους εγκρίσεις, υποβολή εξοδολογίων, παρακολούθηση αποτελεσμάτων και αναφορών μέσα από dashboards, ενώ βρίσκονται εν κινήσει εκτελώντας τις εργασίες τους.
 

 

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 09 Ιούνιος 2015 15:24 )

H ΒΙΑΜΑΡ επιλέγει τη DIS και το Microsoft Office 365

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 11:39

Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2015 – H ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., αποκλειστική αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών SKODA στην Ελλάδα, η οποία απασχολεί 120 εργαζόμενους και διαθέτει ένα δίκτυο 51 συγκροτημάτων SKODA, αποφάσισε στην υιοθέτηση cloud λύσεων της Microsoft, επιλέγοντας την πλατφόρμα Office 365. Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2014, δίνοντας τη δυνατότητα σε 80 χρήστες να έχουν πρόσβαση στα πιο εξελιγμένα εργαλεία cloud της Microsoft. Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας, ήταν να μεταβεί σε ένα σύγχρονο περιβάλλον ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τη εγκατάσταση του διακομιστή Exchange Online, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους εργαζομένους όλα τα πλεονεκτήματα των λύσεων της Microsoft, όπως είναι η ασφάλεια, η ευελιξία και η λειτουργικότητα, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Η Dynamic Integrated Solutions, η οποία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πιστοποιημένους στρατηγικούς συνεργάτες της Microsoft,  ανέλαβε και πραγματοποίησε το έργο της εγκατάστασης της πλατφόρμας Microsoft Office 365, για λογαριασμό της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε.

H μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπιζε η εταιρία, πριν την εγκατάσταση του διακομιστή Exchange Online της Microsoft, ήταν το γεγονός ότι η προηγούμενη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν μπορούσε να υποστηρίξει τις αυξημένες ανάγκες για αποθηκευτικό χώρο δεδομένων. Με την υιοθέτηση του Office 365, η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., επωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό από μια ισχυρή και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αυξημένη χωρητικότητα mailbox, διασφαλίζοντας πλέον το θέμα του backup με τη βοήθεια του cloud. H ευελιξία αποτέλεσε ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να διαχειρίζονται και να επεξεργάζονται τα email και τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, έχοντας στη διάθεση τους τα ίδια εργαλεία που χρησιμοποιούν στον υπολογιστή. Επίσης, η αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει η υποδομή της πλατφόρμας cloud στην αποθήκευση δεδομένων των χρηστών καθώς και ο μειωμένος κίνδυνος της διακοπής των υπηρεσιών, αποτέλεσαν δύο ακόμη σημαντικά κριτήρια στην επιλογή της πλατφόρμας Office 365.

Όπως δήλωσε ο Διονύσης Πόθος, IT Manager της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., «Η υλοποίηση της μεταφοράς της εταιρικής υπηρεσίας email στη φιλοξενούμενη υπηρεσία Office 365 Exchange Online της Microsoft έχει αποφέρει πολύ σημαντικά οφέλη στην εταιρία μας, συγκριτικά με το προηγούμενο καθεστώς. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι η αυξημένη ασφάλεια, η αξιοπιστία, και οι σύγχρονες δυνατότητες και λύσεις που προσφέρει. Είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από το προϊόν Office 365 της Microsoft, καθώς και από τη διαδικασία εγκατάστασης από την DIS Α.Ε.»

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος, Διευθυντής Πωλήσεων της Microsoft Hellas, δήλωσε: «Μέσω των cloud λύσεων που προσφέρει η πλατφόρμα Office 365 της Microsoft, είμαστε σε θέση να καλύπτουμε τις λειτουργικές ανάγκες οποιασδήποτε επιχείρησης, προσφέροντας ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Απώτερος σκοπός μας είναι να παρέχουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες οι οποίες συμβάλλουν στην αύξηση παραγωγικότητας της εταιρίας, διατηρώντας παράλληλα τα κόστη σε χαμηλά επίπεδα».

 

 

 

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 12:32 )

H DIS Silver Sponsor στο Cisco Connect 2014

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Τετάρτη, 26 Νοέμβριος 2014 13:25

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2014 – Η Dynamic Integrated Solutions (DIS) συμμετείχε ως Silver χορηγός στην εκδήλωση Cisco Connect Greece 2014, και παρουσίασε τις σύγχρονες επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες που προωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο του Enterprise Mobility, των Big Data & Business Analytics και στο Microsoft Azure.

Το Cisco Connect 2014 με τίτλο “The Internet of Everything is changing everything” που πραγματοποιήθηκε χθες στο Athenaeum Intercontinental με ιδιαίτερη επιτυχία, καλωσόρισε το κοινό που κατέκλυσε το συνεδριακό χώρο, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τις σύγχρονες τεχνολογίες που αλλάζουν το εργασιακό περιβάλλον, δημιουργούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και οδηγούν στον μετασχηματισμό που λαμβάνει χώρα στις επιχειρήσεις.

Η DIS με τις λύσεις και την τεχνογνωσία της είναι έτοιμη να βοηθήσει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις.

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 13:33 )

Η DIS Μεγάλος Χορηγός στο IT Directors Forum 2014

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 13:08

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2014 – Τις καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες στο χώρο του enterprise mobility παρουσίασε η Dynamic Integrated Solutions (DIS) στους Διευθυντές Πληροφορικής που παρακολούθησαν το IT Directors Forum 2014.

Το συνέδριο εστίασε στον επιχειρηματικό μετασχηματισμό που λαμβάνει χώρα στις επιχειρήσεις και το νέο ρόλο της στρατηγικής Πληροφορικής/Τεχνολογίας σε αυτόν. Η DIS, ως Μεγάλη Χορηγός στο συνέδριο, παρουσίασε στο περίπτερό της όλες τις δυνατότητες και τα οφέλη λύσεων όπως Expense Management, Opportunity Management, Service Management, Time Sheets, Approvals και Mobile BI οι οποίες είναι ολοκληρωμένες με το Microsoft Dynamics AX, NAV & CRM.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο κ. Απόστολος Αναγνωστόπουλος, CIO της Chipita πραγματοποίησε παρουσίαση με τίτλο “Mobilize your Sales Team for Productivity & Growth”: το έργο που ανέλαβε και υλοποιεί η DIS στον Όμιλο για την αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των πωλήσεων (Sales Force Automation) μέσω τεχνολογιών Windows 8.1 Apps.
 

 

Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 30 Ιανουάριος 2015 13:24 )
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 5